Isot koirat

MAYA

Maya on noin 7-vuotias labbismix tyttö, joka on odottanut omaa kotia tarhalla jo 1,5 vuotta.

Se rakastaa palloja ja vettä. Tarhalla Maya on tullut kaikkien koirien kanssa toimeen. Leikkisä, sosiaalinen ja ihastuttava Maya tarvitsee oman kodin, missä se pääsee lenkille, missä sen kanssa leikitään ja missä se saa rakkautta ja huolenpitoa.

KUVAR

Monirotuinen uros, arvioitu syntymäaika 4/2012

Protectora de Malagan tarhalla on satoja koiria, joten olin laatinut etukäteen listan, mitä koiria haluan tavata. Olin nähnyt jo suurimman osan listallani olevista Modulo A:n koirista, kun ohitimme häkin, minkä oven luona istui isohko uros meitä katsellen. Jokin, ehkä sen katse tai surullinen olemus, sai minut palaamaan häkin luo ja kyselemään koirasta enemmän. Silittäessäni Kuvarin silmät painuivat kiinni ja se näytti nauttivan tilanteesta. Näkymätön Kuvar on viettänyt tarhalla lähes koko elämänsä. Häkkikavereita tulee ja menee, mutta Kuvar pysyy vuosi toisensa jälkeen. Syyskuussa se oli yksin häkissään, koska kaveri oli juuri saanut kodin. Sain kuulla sen persoonallisesta tavasta seisoa ja katsella usean minuutin ajan leikkialueen ohittavalle käytävälle kuin odottaen jonkun saapumista. Jonkun, joka ei tähän mennessä ole koskaan tullut.

Kuvar on matala aktiivinen koira, joka leikkimisen sijaan mieluummin viettää aikaa vapaaehtoisten kanssa. Kuvarin katse ja olemus jäi mieleeni ja toivon koko sydämestäni, ettei sen enää tarvitsisi ensi talvea viettää kylmällä ja kovalla tarhan sementtilattialla. Kuvar ei sovi kissakotiin

ATILA - Varattu


Noin 3-vuotias sakemannimix poika Atila hylättiin perheen toimesta tappotarhalle, josta se onneksi pääsi Protectoralle etsimään uutta, sitoutunutta kotia. Atila tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa . Fiksu, ystävällinen, oikein mukava ja komea poika. Ihmisen seurasta nauttii täysin rinnoin, eikä millään haluaisi mennä takaisin omaan häkkiinsä.

CALIMOCHO

Uros, iso mutta hoikka mastiffi-mix. Calimocho on odottanut pian kolme vuotta omaa kotiaan. :( Se hylättiin jo nuorena tarhalle. Cali rakastaa ihmisiä ja haluaisi kovasti hellyyttä sekä rapsutuksia. Cali pelkää muita koiria eikä enää tule toimeen niiden kanssa joten se joutuu asumaan yksin eristyksissä pienessä häkissä. On äärimmäisen surullista kuinka vuodet vaan valuvat hukkaan ja yhä se joutuu odottamaan, tulisiko joku sitä hakemaan. Vaikka se on iso koira, se kävelee hyvin kauniisti hihnassa ja kuuntelee omistajaa. Cali tarvitsee oman, aidatun pihan rauhalliselta alueelta sekä kärsivällisen omistajan joka opettaa sen kotikoiran tavoille tarhavuosien jälkeen. Edellisvuonna sen nähdessäni se oli innokkaan riehakas, nyt innokkuus oli poissa ja Cali painautui hieman surullisen oloisena verkkoon kiinni rapsutuksen toivossa. Cali oli kovin hoikassa kunnossa, pikkuhiljaa tarhaoloissa elämänilo myös sammuu silmistä

SENORITO
Mustavalkoinen, isokokoinen, upea galgo-uros. Arvioitu syntymäaika 10/2014.
Tapasimme Senoriton tarhalla 06/2019.
avoin, ystävällinen, kiltti, antoi hyvin käsitellä läpi.

GRIBUS

pittbullmix, uros, noin 20 kg, arvioitu syntymäaika 9/2014


Tämä aktiivinen, ihmisiä rakastava poika on hyvin onneton ja stressaantunut tarhalla. Se ei millään sopeudu tarhan rutiineihin, vähäiseen liikuntaan eikä häkkielämään ilman virikkeitä.

Päästessään ulos häkistä Gribus leikkii, juoksee ja nauttii.

Tarhalla Gribus tulee toimeen muiden koirien kanssa, mutta ei kissojen.

Gribus etsii tositarkoituksella aktiivista, koirakokemusta omaavaa kotia, jossa se vihdoin saisi olla onnellinen.

PAOLA

Paola, narttu, pitbull mix, iso, paino 20kg, noin 3v

Perhe hylkäsi Paolan kiinnitettynä tarhan oveen. He eivät vain halunneet sitä enää.

Paola on aktiivinen koira, joka pitää niin lenkkeilystä, pallon kanssa leikkimisestä kuin ihmisen huomiosta ja hellyydestä.

Paola tulee toimeen muiden koirien kanssa, mutta on omistushaluinen ruoan ja lelujen suhteen.
Lenkillä kävelee nätisti hihnassa ja ohittaa muut koirat häntäänsä heiluttaen. Paola tulee toimeen myös kissojen kanssa.

CARLOS

Carlos, uros, monirotuinen, iso, noin 7v.

Carlos on hylätty tarhalle yli 5 vuotta sitten.

Carlos on rauhallinen poika, joka aluksi on hieman arka.

Carlos nauttii lenkeistä ja käveleekin hihnassa vetämättä. Carlos tulee toimeen narttujen mutta ei urosten kanssa.

Carlokselle on haussa koti, jolla on aikaa, kärsivällisyyttä ja halua opastaa pitkän linjan tarhakoiraa kotikoiran elämään.