Keskikokoiset koirat

PRETTY - Tullut kotihoitoon Karjaalle 30.9.

Pretty, monirotuinen leikattu narttu, ikä n. 2 vuotta, korkeus 48 cm, paino 25 kg.Pretty ja sen pennut pelastettiin tarhalle rehalasta, jossa se oli ilmeisesti synnyttänyt useampiakin pentueita. Prettyn lähelle pääseminen ja luottamuksen saavuttaminen vaati alussa paljon työtä. Se ei luottanut ihmisiin ja pyrki suojelemaan pentujaan.Nyt kun Prettyn kanssa on päästy työskentelemään, on käynyt ilmi että se on mahtava tyttö. Sillä on ihailtava luonne; se tulee toimeen kaikenlaisten koirien kanssa sukupuoleen katsomatta, eikä myöskään osoita aggressiivisuutta kissoja kohtaan. Se on edelleen hyvin ujo koira, joka epäilee kaikkea uutta. Jokainen päivä on kuitenkin Prettylle helpompi kuin edellinen. Se kulkee jo paremmin hihnassa, alkaa vähitellen rentoutua vapaaehtoisten seurassa ja osoittaa kiintymystä. Prettyn luottamuksen voittaminen vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja ennen kaikkea rakkautta, jota se ei juurikaan ole elämässään saanut aiemmin kokea.

BAMBINO

Bambino on runsaan vuoden ikäinen (arvioitu syntymävuosi 2016) pittimix poika, jonka elämän alkutaival on surullinen.

Bambinon pelasti huonoista oloista eräs rescue-järjestö. Bambino adoptoitiin kaksi kertaa, mutta palautettiin molemmilla kerroilla takaisin tarhalle.
Bambinolle etsittiin kotihoitokoti, mutta valitettavasti siellä siitä ei pidetty ollenkaan huolta.
La Sonrisa Peludan tarhalle Bambino tuli heikkona ja laihana.
Tarhalla Bambino on saanut painoa. Se on osoittautunut erittäin aktiiviseksi ja energiseksi pojaksi.

Tapasimme Bambinon syyskuussa tarhalla. Bambino on ystävällinen poika, joka selkeästi tarvitsee enemmän liikuntaa, aktivointia ja virikkeistämistä kuin mitä tarhalla pystytään tarjoamaan. Mielestäni se tarvitsee nimenomaan rauhoittavaa toimintaa kuten esim harrastuksia, joissa saa käyttää nenäänsä. Bambinon tulevalla kodilla tulee olla koirakokemusta, halua ja kärsivällisyyttä opettaa nuorelle pojalle kotikoiran elämää. Ei uroksen kaveriksi. Ei kissakotiin

LEROY

Uros, keskikokoinen. Arvioitu syntymäaika 10/2014. Paino 22,4 kg.

Leroy tuli/pelastettiin tarhalle 2015 kun joku löysi hänet kadulta. Leroy on rauhallinen ja ystävällinen koira. Tarhalla poika tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa.

SULTAN

Tämä mastiffin näköinen, mutta pienikokoinen uros on Sultán, syntynyt 2014. Sultán eli varhaisen elämänsä rakastettuna perhekoirana, kunnes sen omistaja kuoli. Sultán ei ymmärrä mitä on tapahtunut ja miksi se on nyt tarhalla satojen muiden koirien kanssa. Hän on käytökseltään pentumaisen leikkisä koira, joka rakastaa yli kaiken sylissä olemista ja ihmisten seuraa. Sultánin tarina on surullinen, mutta sinulla on mahdollisuus muuttaa se!


Jos haluat tarjota rakastavan kodin tälle pienelle surusilmäiselle pojalle, niin täytä esitietolomake

HAYA

Haya, narttu, podencomix, säkäkorkeus 44 cm, paino 13 kg, noin 3,5 v

Hayalle on haussa koti, jossa lapset ovat vähintään yläkouluikäisiä ja jolla on aikaa, kärsivällisyyttä ja ennenkaikkea halua opastaa ja opettaa uusissa tilanteissa aralle tytölle millaista on elää kotikoirana, yksinoloa ja etteivät kaikki ihmiset ole pahoja.

Haya kävelee nätisti hihnassa ja on tarhalla tullut toimeen muiden koirien kanssa.
Kissoja kohtaan on utelias.

Hayan toinen polvi on leikattu. Toipuessaan leikkauksesta Haya oli kotihoidossa.

JULIE

Narttu, bullterrieri-mix. Arvioitu syntymä-aika 5/2015.

Julie on löytynyt kadulta valjaat päällä joten on ollut jonkun lemmikki. Julie pelkää/aristelee joitain ihmisiä, tutustuttuaan oli hyvin ystävällinen ja ihmisläheinen. Antoi meidän tutkia hyvin hampaat, korvat, tassut.
Joku on todennäköisesti kohdellut häntä huonosti joten tarvitsee kärsivällisen ja lempeän ihmisen joka rakentaa tämän luottamuksen uudestaan ihmisiin.
Julie suhtautuu ystävällisesti toisiin koiriin ja asuu tällä muutaman muun koiran kanssa samassa häkissä. Lenkillä vetää hihnassa koska on hyvin energinen eikä saa tarpeeksi liikuntaa tarhalla

WIFI

Narttu, arvioitu syntymäaika 02/2014. Wifi painaa n. 28-30 kg ja korkeutta n. 57cm.

Wifi joutui Costapetin tarhalle koska joku oli hylännyt hänet Fuengirolassa. Vuotta myöhemmin Wifi sai kodin Espanjasta mutta palautettiin ja sanoivat syyksi että heidän toinen koiransa oli käynyt sen kimppuun.
Tapasimme tämän lempeän ja suloisen tytön tarhalla syyskuussa 2017. Wifi on hyvin iloinen, avoin, ystävällinen ja antoi meidän tutkia tassut, korvat, hampaat jne. Kävelylle lähtiessä aluksi veti innoissaan hihnassa mutta rauhottui kyllä. Se on ahne ja ottaa hyvin kontaktia ihmiseen joten luultavasti on hyvin helposti koulutettavissa. :) Wifi tulee hyvin toisten koirien kanssa toimeen eikä tunnu kissoistakaan piittaavan. Wifi on nuori ja energinen ja liikuntaa kaipaava koira, tykkäisi aktiivisesta kodista. Wifin sellikaveri lähtee pian suomeen, pääsisikö tämä ihastuttava ja kiltti tyttö myös suomeen loppuelämän kotiin?

SAMBA

Samban elämän alku on ollut karu. Hänet on pentuna löydetty sisaruksineen hylättynä roskiksesta. Samba kuitenkin löysi kodin ja sai elää kotikoiran elämää 6 kuukautta. Tämän jälkeen hänet tuotiin hoitoon tarhalle eikä koskaan saavuttu enää hakemaan. Samba on siis lyhyen elämänsä aikana hylätty jo kaksi kertaa ilman omaa syytään.


Samba on aktiivinen ja ystävällinen poika, tosin kokemansa takia hieman epävarma. Painoa on 15,3 kiloa ja säkäkorkeus on 57 cm. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa.

Samba ansaitsee maailman parhaan kodin. Oletko sinä Samban ikioma ihminen?

BRUCE

Pennusta asti tarhalla elänyt Bruce on leikkisä, rauhallinen ja rakastava poika. Hän osaa jo istua ja mennä maahan ja rakastaa opetella temppuja. Kulkee hyvin taluttimessa ja on hyvin sosiaalistettu. Brucesta on siis monenlaiseen touhuun ja tekemiseen.

Brucen sisarukset on jo adoptoitu ja hän on pentueensa viimeinen vailla kotia. Brucen veli Robin adoptoitiin yhdistyksemme kautta Suomeen menestyksekkäästi.

Bruce sopii hyvin myös lapsiperheeseen ja hän tulee hyvin toimeen useimpien koirien kanssa, mutta ei kaikkien. Kissoista ei ole kiinnostunut.
Painoa Brucella on 17,4 kiloa ja säkäkorkeus 51 cm.

Löytyykö Brucelle koti Suomesta?

BILI - Varattu

Bili, rottweiler mix uros, korkeus 50 cm, paino 17 kg, synt. 20.6.2011.

Bili oli yhtenä yönä sidottu tarhan portinpieleen ja jätetty siihen. Bili ansaitsisi hyvän loppuelämän rauhallisessa kodissa.
Kohta kuusi vuotta täyttävä Bili on iästään huolimatta leikkisä ja iloinen koira, joka rakastaa erityisesti palloilla leikkimistä. Aktiivisuudeltaan se on keskitasoa; tykkää touhuilusta ja lenkeistä, mutta osaa ottaa asiat myös rauhallisesti. Bili on utelias poika, joka tykkää käytellä nenäänsä ja haistella uusia hajuja. Se kulkee hyvin remmissä ja matkustaa nätisti myös autossa. Bili on sellainen koira, jonka kanssa voi mennä minne vain.
Bili on sosiaalinen koira, joka tällä hetkellä jakaa tarhalla häkin kuuden muun koiran kanssa tullen kaikkien kanssa juttuun. Biliä ei ole testattu kissojen kanssa, joten ei ole tietoa siitä miten se kissoihin suhtautuu. Antaa lasten silitellä itseään ja nauttii huomiosta. Bili ei kuitenkaan pidä halailusta ja rutistelusta, siitä se stressaantuu.


PERLA

Perla taitaa kärsiä mustan koiran syndroomasta, niinkuin monesti huomattu, kenellekkään ei kelpaa näin tavallisen näköinen, lyhytkarvainen musta koira.

Perla on joutunut asumaan jo pennusta asti eli aivan liian pitkään tarhalla, arvioitu syntymä-aika on 30/06/12.
Perla on ystävällinen, rauhallinen ja hellä tyttö. Painoa on n. 24 kiloa ja säkäkorkeus n. 57cm. Perla tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa eikä kissoistakaan tunnu juuri välittävän.

Perlalla on mielestäni hiukan galgomainen kaunis pää ja hyvin älykäs ja lempeä katse. Uskon että siitä saa joku ihanan uskollisen ystävän jos antaa hänelle vaan mahdollisuuden.

TOBIK

Tobik, uros, podenco jack russel mix, säkäkorkeus 44 cm, paino 10 kg, noin 3v.


Tobikin perhe jätti sen tappotarhalle, josta se on pelastettu juuri ennen lopetusta Protectoralle.

Energinen, aktiivinen, leikkisä Tobik odottaa kotia, jossa se saa huolenpitoa ja rakkautta, jota ei sille entisessä elämässä ole ollut tarjolla.
Tobik tunnistaa nimensä ja tulee kutsusta luokse.
Hihnassa kävely sujuu hyvin ja toisten koirien kanssa tulee toimeen tarhalla.

LUCIA

Lucia, narttu, pittbull, säkäkorkeus 53 cm, paino 25 kg, noin 5v.


Itsenäinen, fiksu, oppivainen ovat adjektiiveja, joilla tarhan vapaaehtoiset kuvaavat Luciaa.
Pallot ja vesi ovat mieluisia asioita. Hihnassa kävelee kauniisti.
Ihmisten seurasta pitää, mutta ei välttämättä tule toimeen kaikkien koirien kanssa.

Lucia ja sen yksi pentu tuotiin tarhalle yhdessä. Pentu on päässyt omaan kotiin, mutta Lucia on odottanut maailman parasta kotia jo muutaman vuoden.

MAVERIK

Maverik/Protectora de Malaga; noin vuotias leikattu uros, podenco-pointermix, korkeus 48 cm, paino 13 kg.

Maverik löydettiin kuljeksimasta meren rannalla. Aluksi ihmiset luulivat sen olevan kävelyllä omistajansa kanssa, mutta tuntien kuluessa he tajusivat sen olevan hylätty rannalle. Hylkäyksen syynä on ilmeisesti ollut se, ettei Maverikille enää ollut käyttöä metsästyksessä. Nyt se odottaa tarhalla toista mahdollisuutta ja hyvää perhettä tai omaa ihmistä joka adoptoisi sen.

Maverik on aktiivinen, iloinen, leikkisä koira. Se on utelias poika, joka haluaa tutkiskella ja nähdä uusia asioita. Tarhalla se hyppii paljon nähdäkseen paremmin kaltereiden välistä. Vaikuttaa siltä, ettei edellisen omistajan hylkääminen ole aiheuttanut sille pahoja traumoja, mutta varmasti se kantaa muistoa sisällään.

STICH

Stich, uros, labradoripittbullmix, paino 25 kg, säkäkorkeus 54, noin 3v

Omistaja hylkäsi Stichin tappotarhalle, josta se pelastettiin Protectoralle muutamaa päivää ennen lopetusta.

Stich on aktiivinen ja energinen koira, jonka mielestä juokseminen voittaa leluilla leikkimisen.
Hihnassa kävelee nätisti.

Ei sijoiteta uroksen kaveriksi.

Stich on odottanut omaa kotia jo kaksi vuotta.

TAIS

Tais, narttu, monirotuinen, 25 kg, säkäkorkeus 60 cm, noin 3v

Tais on hylätty tappotarhalle, josta pelastettu Protectoralle.

Tais on iloinen,aktiivinen ja leikkisä koira, joka kaipaa ihmisen huomiota.
Hihnassa kävelee vetämättä.

Jakaa häkin uroksen kanssa.

Ei kissakotiin. Ei nartun kaveriksi.

TRUFA

Ihmisiä rakastava, energinen Trufa sopii parhaiten ainoaksi koiraksi tai mahdollisesti rauhallisen uroksen kaveriksi.

Kissoihin suhtautumisesta ei ole tietoa.


Trufa, narttu, bokseri-amstaffi?dogo?mix, keskikokoinen, noin 3v.

Trufa eli lyhyessä narussa ruoan tähteillä.
Muutama viikko sitten se pääsi La Sonrisa Peludan tarhalle etsimään parempaa tulevaisuutta.

Tarhalla Trufasta on kuoriutumassa iloinen ja leikkisä koira.

Kaunis Trufa ansaitsee kodin, jossa se saa elää rakastettuna perheenjäsenenä nauttien omasta pehmeästä pedistä ja hyvästä ruoasta

TRINITY


Trinity, narttu, pitbull mix, 25 kg, noin 3v

Trinity löytyi noin kaksi vuotta sitten maantieltä ketju kaulassa. Siitä lähtien se on elänyt olosuhteissa, jossa ei ole saanut tarvitsemaansa huolenpitoa.
Kaunis Trinity nauttii ihmisten seurasta ja kävelee nätisti hihnassa.
Trinity on tarhalla tutustutettu vasta kahteen uroskoiraan, joten tarkkaa tietoa siitä, kuinka se tulee toimeen muiden koirien kanssa ei ole.Rauhallisen uroksen kanssa meni hyvin, vilkkaampaa urosta väisti.

PITUFO


Pitufo, leikattu poika, mix, alle 1v, keskikokoinen, säkä 51cm ja paino 17,5kg

Pitufo on löydetty veljensä kanssa moottoritielle hylättynä. Pitufo hakee kovasti ihmisten seuraa ja pitää rapsutuksista. Pihalla leikkiminen on mieluisaa, mutta Pitufo osaa myös rauhoittua. Tällä hetkellä Pitufo jakaa häkin 14 koiran kanssa ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Jos tulee tappeluita Pitufo siirtyy sivuun, eikä osallistu niihin. Pitufo sopisi monenlaiseen perheeseen oppivaisena, helposti käsiteltävänä ja kilttinä koirana.


ARENA

Shar Pei+ podencosekoitus, tyttö, 3v. keskikokoinen

Arena tuli tarhalle kaksi vuotta sitten. Arena oli iloinen, aktiivinen, leikkisä ja tuli kaikkien koirien kanssa toimeen. Eräänä päivänä nuori pariskunta adoptoi Arenan. Tarhalta oltiin yhteydessä uuteen kotiin ja pariskunta kertoi, että kaikki oli hyvin kunnes eräänä päivänä he toivat Arenan takaisin tarhalle. Tullessaan tarhalle takaisin Arena oli aivan eri koira. Arenalla oli pahoja haavoja, häntä koipien välissä ja Arenasta oli tullut pelokas koira. Vapaaehtoiset tarhalla auttoivat Arenaa toipumaan ja nyt Arena on taas iloinen, aktiivinen, leikkisä, sosiaalinen koira kuten ennen. Vapaaehtoiset tarhalla pitävät Arenasta kovasti. Arenan täytyy saada leikkiä ja juosta eli tarvitsee aktiivisen kodin.

LOLA


Lola on tullut Costapetin tarhalle 3 kuukauden ikäisenä sisarustensa kanssa. Pelokkaat pennut (5 kpl) löydettiin laatikosta feria-alueelta joen laitamilta. Lola on hieman ujo/ arka, mutta samalla samalla hyvin ystävällinen. Tarhan mukaan tämä tyttö on todella fiksu ja älykäs sekä leikkisä, joten oikeissa käsissä sopii varmasti monenlaiseen harrastukseen kaveriksi. Lola luottaa naisiin selkeästi miehiä enemmän. Lola tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa.

RUNA


Runa on noin 3-vuotias staffimix.

Se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Runa on hellyyttävä ja kiltti. Se tykkää huomiosta ja rapsutuksista. Runa on leikkisä ja aktiivinen, jonka mielipuuhaa on pallojen kanssa touhuaminen. Voidakseen hyvin, se tarvitsee niin fyysistä kuin psyykkistä aktiviteettiä.

MILOMilo, uros, monirotuinen, keskikokoinen

Milo ja sen sisarukset löydettiin pieninä pentuina roskalaatikosta. Oli ihme, että ne selvisivät hengissä. Sisarukset ovat jo saaneet kodin, vain Milo odottelee loppuelämän kotia tarhalla.

Milo on aktiivinen, iloinen ja ystävällinen koira. Se nauttii lenkkeilystä, ihmisen huomiosta ja rapsutuksista.

VILMA


Vilma, narttu, monirotuinen, säkäkorkeus 47 cm, paino 13 kg, noin 3v


Vilma tuotiin tarhalle omistajan sairastuttua vakavasti. Alun arasta ja surullisesta koirasta on kuoriutunut aktiivinen, ystävällinen ja iloinen tyttö, joka kutsuttaessa tulee luokse häntä heiluen.
Vilma jakaa häkin kuuden muun koiran kanssa ja tulee hyvin toimeen niiden kanssa

HARLEY


Harleyn tarina on kovin niin kovin tuttu. Hänet hylättiin pentuna sisarustensa kanssa. Tämä tyttö on erittäin ystävällinen, rakastava ja leikkisä. Harley kulkee kauniisti taluttimessa ja rakastaa vettä. Painoa tytöllä on 17 kiloa ja säkäkorkeus on noin 50 cm. Harley tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa eikä juurikaan piittaa kissoista.

LAYLA


Layla-tyttönen on löydetty ja tuotu tarhalle. Kukaan ei ole hänen peräänsä kysellyt, joten on todennäköistä, että Layla on hylätty kotoaan. Tyttö on hyvin ystävällinen ja kulkee taluttimessa mallikkaasti. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa.


Olisiko Laylan uusi koti sinun luonasi?

LAKU

Musta ja ikuisesti tarhalla?

Mustia koiria pidetään usein mitäänsanomattoman näköisinä ja niiden kohtaloksi jää katsella, kun muut saavat koteja. Lakukin on viettänyt elämänsä pennusta asti tarhalla ja se näkyy ujoutena ja epävarmuutena. Laku kulkee kauniisti taluttimessa, tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa eikä tunnu välittävän kissoista. Rakkautta tällä pojalla on tarjota yllin kyllin, kunhan vain saa itseluottamusta varmoissa ja lempeissä käsissä.
Laku painaa 17,7 kiloa ja säkäkoekeus on 52 cm.

GEORGIE

Narttu, syntynyt 4.3.2013. Arviolta 20-25kg.


Georgie adoptoitiin tarhalta pentuna mutta palautettiin takaisin tarhalle helmikuussa 2014 koska ei tullut toimeen perheen kissojen kanssa.
Georgie on aktiivinen, erittäin hellä ja miellyttämisenhaluinen. Tarhalla tulee toimeen hyvin muiden koirien kanssa.
Olisiko tämän suloisen tytön koti Suomessa?

BELLA

Narttu, syntynyt 28.06.2015


Bella ja Dante ovat kaksi erittäin kaunista sisarusta. Tässä pentueessa oli yhteensä kuusi pentua joista kolme on jo saanut kodin Englannista ja yksi Espanjasta mutta nämä kaksi vielä odottelevat sitä oikeaa. Kodin saaneista sisaruksista kerrotaan kuinka älykkäitä ja ihania koiria ne ovat, voi kun Bellakin saisi näyttää kuinka hänestäkin tulee hieno kotikoira jonain päivänä. ♥
Bella on aktiivinen, kaikille ystävällinen ja leikkisä nuori koira joka tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa.
Bellasta saisi varmasti hyvän harrastus- ja perhekoiran. :)

DANTE

Uros, syntynyt 28.6.2015


Bella ja Dante ovat kaksi erittäin kaunista sisarusta. Tässä pentueessa oli yhteensä kuusi pentua joista kolme on jo saanut kodin Englannista ja yksi Espanjasta mutta nämä kaksi vielä odottelevat sitä oikeaa. Kodin saaneista sisaruksista kerrotaan kuinka älykkäitä ja ihania koiria ne ovat, voi kun Dantekin saisi näyttää kuinka hänestäkin tulee hieno kotikoira jonain päivänä. ♥
Tarhalta kerrotaan että Dante on älykäs, hellä mutta jonkin verran arka. Tarvitsee siis kärsivällisen ja rauhallisen kodin jossa osataan auttaa ja rohkaista tarvittaessa poikaa. Dante tulee tarhalla toimeen joidenkin koirien kanssa, ehkä sopisi siis parhaiten ainoaksi koiraksi tai nartun kaveriksi.

NORA

Noin 4-vuotias, 15 kg Nora on pelastettu Campilloksen kylästä kaksi vuotta sitten.

Nora on leikkisä, ystävällinen, muiden koirien kanssa hyvin toimeentuleva tarhalla omaa sohvaa odottava podetyttö.
Nora on aluksi hieman ujo.
Noralla on leishmania.
Monen muun koiran tapaan Nora on jäänyt tarhalla näkymättömäksi

NUKA ja MINA

Nuka, belgianpaimenkoira mix, narttu, korkeus 55 cm, paino 22 kg, arvioitu syntymisaika 6.5.2013.

Nuka oli sisarensa MInan kanssa hylätty tarhalle eräänä yönä huonokuntoisina ja täynnä loisia.

Sisarukset ovat viettäneet koko elämänsä yhdessä ja vaikka kahdelle koiralle onkin haastavampaa saada kotia, etsivät ne ensisijaisesti yhteistä loppuelämän kotia.

Kummatkin koirat ovat mahtavia tyyppejä; ihastuttavia, iloisia, helliä ja vähän hassuja. Nuka on näistä kahdesta se aktiivisempi, varsinainen hassuttelija joka rakastaa palloilla leikkimistä. Nuka osaa tuoda pallon luokse ja istua odottamaan, että pallo heitetään taas. Se myös istuu nätisti odottamaan, että sille laitetaan remmi lenkille lähdettäessä.

Kummatkin tytöt tulevat juttuun muiden koirien kanssa, sukupuoleen katsomatta. Tällä hetkellä ne jakavat häkin kahden uroksen kanssa, aiemmin niillä oli seuranaan alistuva narttu. Tyttöjen suhtautumisesta kissoihin ei ole tietoa. Molemmat koirat ovat ystävällismielisiä kaikkia ihmisiä kohtaan, myös lapsia.

Jos haluat saada kaksi ihastuttavaa perheenjäsentä kerralla ja elää näiden tyttösten toisiaan kohtaan tunteman rakkauden ilmapiirissä, niin adoptoi molemmat!