Pennut ja nuoret koirat

CHILLI

Urospentu, syntynyt 11.08.2017.

Paimenkoira-mix. Aikuiskoko n. keskikokoinen. Tällä hetkellä (tammikuu 2018) Chilli painaa n. 8,6 kg ja säkä n. 40cm.
Pikku-Chilin emo löytyi kadulta hylättynä kun se oli viimeisillään kantavana ja pääsi onnekseen tarhalle turvaan. Nuska-emo synnytti elokuussa 11 pentua joista osa vielä odottelee omaa, rakastavaa kotiaan. Yksi näistä on Chilli. Poika on erittäin ystävällinen, super leikkisä, älykäs ja tulee toimeen kaikkien kanssa (kissat ja koirat).
Pennut steriloidaan/kastroidaan ennen uuteen kotiin luovutusta. Kommenteissa kuva kauniista Nuska-emosta joka on saanut jo oman kodin. Emo on n. 16kg ja korkeus n. 50cm.

FLY

Narttupentu, arvioitu syntymäaika 06/2017. Paino n. 11kg.

Fly on ystävällinen mutta jonkin verran arka, ei pienten lasten perheeseen.

Kaikki pennut steriloidaan/kastroidaan ennen luovutusta uuteen kotiin.

MIGUELITO - VARATTU

podenco maneto mix uros, synt 30.4.2017, korkeus 32 cm, paino 9 kg .

Migueliton varhaisista vaiheista ei ole tietoa. Tiedetään ainoastaan, että se löytyi siskonsa Carlotan kanssa, puolustuskyvyttömänä ja peloissaan. Carlota on pennuista se rohkeampi, Miguelito on edelleen peloissaan, vaikkakin on jo reipastunut tarhalla ollessaan.

Nämä pienet koiruudet eivät ennen tarhalle pääsemistä ole kokeneet ihmisten taholta mitään hyvää, mutta ovat alkaneet vähitellen luottaa ihmisiin. Arka pieni Miguelito on kiitollinen jokaisesta hellästä rakkauden teosta ja sanasta, joka sille suodaan.

Arkuudestaan huolimatta Miguelito on iloinen ja rakastava koira, joka rakastaa maailmassa eniten leikkikavereitaan Macarenoa ja Samia, jotka ovat myös pentukoiria. Nuo kolme ovat erottamattomia, varsinaiset pikku muskettisoturit. Miguelito on vielä nuori koira ja se varmaan sopeutuisi nopeasti uuteen kotiin, jossa se saisi huomiota ja jossa ymmärrettäisiin aran pienen pojan sielunelämää.

Miguelitolla on paljon rakkautta sen pienessä koiraisassa olemuksessa ja se olisi maailman onnellisin poika, jos se saisi tuntea oikean kodin lämmön ja ihmisten rakkauden.
Auta tekemään Migueliton hartaasta toiveesta totta ja tarjoa sille rakastava loppuelämän koti.

SPOTS

Pointteri-mix, urospentu. Arvioitu syntymä-aika 06/2017. Tällä hetkellä n. 17kg ja säkä 54cm. Kasvaa vielä vähän.

Spots on oikein ystävällinen, hellyydenkipeä, suloinen, nuori poika joka pitää ihmisistä mutta hiukan epävarma/ujo vielä. Tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Aktiivinen ja energinen koira.
Kissakotiin ei paras valinta.


Kaikki pennut ja nuoret kastroidaan/steriloidaan ennen uuteen kotiin muuttoa.

DAMA

Sakemanni-mix, narttupentu. Arvioitu syntymä-aika 06/2017. Paino 18,4kg, korkeus n. 59cm.

Dama on leikkisä, ystävällinen, tulee tarhalla toimeen hyvin muitten koirien kanssa. Aktiivisen ison pennun on erittäin turhauttavaa olla tarhalla, löytyisikö Damalle koti suomesta?

Kaikki pennut steriloidaan/kastroidaan ennen uuteen kotiin luovutusta.

QUINOA - VARATTU

Narttu, amstaffi, säkäkorkeus 45 cm, paino 19 kg, noin 7 kk


Tämä kaunis pentu löytyi vaeltelemasta yksin hylättynä kadulta.

Quinoa on leikkisä pentu, jonka häntä vispaa puolelta toiselle ihmisen lähestyessä.

Leikki ja ihmisen läheisyys on mieluisaa.
Toisten koirien kanssa Quinoa tulee toimeen.

Tarha ei ole oikea paikka yhdellekään pennulle.
Emmehän anna Quinoan varttua kaltereiden takana!

JUNIOR - VARATTU

Uros, podenco, säkäkorkeus 48 cm, paino 16 kg, arvioitu syntymäaika 12/2016


Junior on tällä hetkellä kotihoidossa, mutta ei voi olla siellä enää kauaa.

Junior on aktiivinen ja fiksu poika, joka kotihoidossa on oppinut perusasioita kuten istuminen ja pysähtyminen tien laitaan ennen kadun ylitystä.
Mitään tuhoja se ei ole kotihoidossa tehnyt. Se on myös oppinut sisäsiistiksi.

Koirapuistossa Junior on sosiaalinen ja tullut toimeen muiden koirien kanssa. Se mielellään hakee myös ihmisten huomioita.

Junior hakee omaa kotia tositarkoituksella, ettei sen tarvitsisi enää joutua tarhalle.

MACARENO

Uros, podenco mix, säkäkorkeus 45 cm, paino 12 kg, arvioitu syntymäaika 10/ 2016


Pieni poika Macareno löytyi kadulta hylättynä ja päätyi poliisien tuomana tarhalle.

Macareno on vielä ujo. Lempeästi puhuvaa ihmistä se lähestyy haistellen ja kun huomaa, ettei sille tehdä pahaa, niin jää paikoilleen ihmisen luokse.

Macareno jakaa häkin kuuden muun kanssa ongelmitta. Yksi näistä kuudesta on Sami, jonka kanssa Macareno kulkee yhdessä kaikkialle.
Koirakavereiden kanssa leikkiminen ja juokseminen on mieluista puuhaa.

Macarenolle on haussa koti, jolla riittää aikaa, halua ja kärsivällisyyttä opettaa sille kotikoiran elämää.

NUTMEG

Narttupentu, syntynyt 11.08.2017.

Paimenkoira-mix, aikuiskoko n. keskikokoinen.


Pikku-Nutmegin emo löytyi kadulta hylättynä kun se oli viimeisillään kantavana ja pääsi tarhalle turvaan.
Nuska-emo synnytti elokuussa 11 pentua joista osa vielä odottelee omaa, rakastavaa kotiaan. Yksi näistä on Nutmeg.
Pennut steriloidaan/kastroidaan ennen uuteen kotiin luovutusta. Kommenteissa kuva Nuska-emosta joka on jo saanut oman kodin. Emo on n. 16kg ja korkeus n. 50cm.

PEPPER

Narttupentu, syntynyt 11.08.2017.

Paimenkoira-mix. Aikuiskoko n. keskikokoinen.


Pikku-Pepperin emo löytyi kadulta hylättynä kun se oli viimeisillään kantavana ja pääsi tarhalle turvaan. Nuska-emo synnytti elokuussa 11 pentua joista osa vielä odottelee omaa, rakastavaa kotiaan. Yksi näistä on Pepper.
Pennut steriloidaan/kastroidaan ennen uuteen kotiin luovutusta. Kommenteissa kuva Nuska-emosta joka on saanut jo oman kodin. Emo on n. 16kg ja korkeus n. 50cm.

GINGER

Narttupentu, syntynyt 11.08.2017.

Paimenkoira-mix. Aikuisena arviolta keskikokoinen


Pikku-Gingerin emo löytyi kadulta hylättynä kun se oli viimeisillään kantavana ja pääsi tarhalle turvaan. Nuska-emo synnytti elokuussa 11 pentua joista osa vielä odottelee omaa, rakastavaa kotiaan. Yksi näistä on Ginger.
Ginger tulee hyvin toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa.
Pennut steriloidaan/kastroidaan ennen uuteen kotiin luovutusta.
Kommenteissa kuva Nuska-emosta joka on saanut jo oman kodin. Emo on n. 16kg ja korkeus n. 50cm.

TABASCO

Urospentu, syntynyt 11.08.2017.

Paimenkoira-mix. Aikuisena arviolta keskikokoinen.


Tabascon emo löytyi kadulta hylättynä kun se oli viimeisillään kantavana ja pääsi tarhalle turvaan. Nuska-emo synnytti elokuussa 11 pentua joista osa vielä odottelee omaa, rakastavaa kotiaan. Yksi näistä on Tabasco.
Tabasco tulee hyvin toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa.
Pennut steriloidaan/kastroidaan ennen uuteen kotiin luovutusta. Kommenteissa kuva Nuska-emosta joka on saanut jo oman kodin. Emo on n. 16kg ja korkeus n. 50cm.

TISHA

mastiffi narttu, synt. arviolta 16.11.2016, korkeus 57 cm, paino 32 kg.


Poliisi ilmoitti tarhalle moottoritien reunassa kulkevasta koirasta ja näin Tisha päätyi Protectoran tarhalle. Tishan onni oli ettei se ehtinyt jäädä auton alle, kuten käy monille muille valtateiden reunaan hylätyille koirille.

Tisha on uskomaton persoona, joka tulee kaikkien kanssa toimeen ensihetkestä alkaen. Sen iloisuus ja hymyilevä naama tekevät siitä mahdottoman vastustaa. Tisha on iloinen ja leikkisä koira, joka rakastaa myös halailua. Tishan lähellä pystyy tuntemaan siitä säteilevän positiivisen energian ja rakkauden. Tämä ei rajoitu pelkästään ihmisiin, vaan Tisha osaa olla hyvin rakastava myös toisia koiria kohtaan.

Tishan häkkikaveri Danko oli elänyt varhaisen elämänsä kotikoirana. Tarhalle päädyttyään Danko masentui ja istui vain häkkinsä nurkassa itkien oman perheensä ja erityisesti oman rakkaan ihmisveljensä perään. Tisha ei koskaan poistunut surullisen Dankon rinnalta, se nukkui Dankon kyljessä ja vähitellen houkutteli sitä pois kuorestaan. Tishan avulla Danko on vähitellen sopeutunut elämäänsä tarhalla. Nyt Tisha auttaa Dankon lisäksi toista koiraa, jolla on paljon pelkoja ja epävarmuuksia. Tishan lähellä tuo koira unohtaa pelkonsa, leikkii ja pyytää läheisyyttä.

Tisha on täyden kympin tyttö vailla perhettä, jossa ymmärrettäisiin sen erityislaatuisuuden päälle. Uskomme, että Tisha ja Danko olisivat kaikkein onnellisimpia, jos ne adoptoitaisiin samaan kotiin. Koska Tisha on mastiffi, emme anna häntä adoptoitavaksi kerrostaloon, emmekä kotiin jossa ei ole tietämystä laumanvartijakoirista.

HIPO

Uros, paino 18kg, korkeus n. 59cm. Arvioitu syntymäaika 12/16.

Hipo löydettiin pentuna roskasäiliöiden luota neljän sisaruksensa kanssa. Löytäjä piti tämän pennun itsellään.
Hipo tuotiin nyt tarhalle koska omistaja ei halua häntä enää, käy töissä ja koira on kerrostaloasunnossa pitkiä päiviä yksinään.
Hipo on voimakas, hyvin aktiivinen, ihmisystävällinen, hellä koira. Tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Tarvitsee paljon liikuntaa ja tekemistä.

PRISCILA

Narttu, monirotuinen ppp, säkäkorkeus 35 cm, paino 14.5 kg arvioitu syntymäaika 5/2017


Sympaattinen Priscilla on kotihoidossa Espanjassa.


Kotihoidon kertomaa. Hylätyksi tulemisesta huolimatta Priscilla ei ole menettänyt luottamusta ihmisiin. Se on suhteellisen itsenäinen mutta leikkisä nuorukainen. Toisia koiria kohtaan saattaa olla jonkin verran määräilevä.
Lasten kanssa on kotihoidossa tullut hyvin toimeen.

DANKO - Varattu

kastroitu pittbullmix uros, synt. 12.3.2017, korkeus 55 cm, paino 28 kg.


Tämä vihreäsilmäinen pieni poika on Danko. Nuoresta iästään huolimatta Danko on kokenut jo kaikenlaista. Se eli varhaisen elämänsä rakastettuna perheenjäsenenä. Danko ostettiin lahjaksi 15-vuotiaalle pojalle, jonka kanssa se oli erottamaton. Poika ja koira tekivät kaiken yhdessä ja Danko rakasti poikaa yli kaiken. Perhe asui pienessä asunnossa, jossa oli myös muita koiria sekä kissoja. Perheen vanhemmille tuli kuitenkin avioero ja eräänä yönä he hylkäsivät Dankon tarhan portille kera kirjeen, jossa oli kerrottu Dankon elämäntarina.

Kotikoirien sopeutuminen tarhaolosuhteisiin on aina hankalaa. Ne kaipaavat perheitään, eivätkä ymmärrä miksi ne on hylätty. Dankon alku tarhalla oli erityisen vaikea ja se kaipasi omaa perhettään lamauttavan paljon. Se masentui ja vietti päivänsä häkin nurkassa istuen ja itkien. Kaikki muuttui kun se kohtasi Tisha-mastiffin, joka auttoi sitä vähitellen sopeutumaan tarhaelämään. Nyt Tisha ja Danko ovat erottamaton pari, ne tekevät kaiken yhdessä jakaen ruuan, lelut ja nukkumapaikan.

Danko on sosiaalinen koira, joka on pienestä pitäen tottunut sekä toisiin koiriin että kissoihin. Ihmisiin se suhtautuu rakastavasti, haluten vain läheisyyttä ja hellyyttä. Danko osaa kulkea hyvin remmissä ja pitää erityisesti temppujen opettelemisesta, leikkimisestä ja uusien paikkojen tutkimisesta. Se on sisäsiisti ja osaa käyttäytyä asiallisesti sekä kotona että kaupungilla. Danko matkustaa myös hyvin autossa katsellen rauhallisesti ikkunasta ulos.

Tarhan vapaaehtoiset ovat antaneet Dankolle lupauksen uudesta kodista, josta sitä ei enää koskaan hylätä. Pystyisitkö sinä auttamaan tämän lupauksen lunastamisessa? Danko olisi maailman onnellisin koira, jos se adoptoitaisiin samaan kotiin rakkaan Tishansa kanssa.

PARROT

Uros, monirotuinen, säkäkorkeus 53 cm, paino 17 kg, arvioitu syntymäaika 3/2017


Alle vuoden vanhana hylätty jo kaksi kertaa. Parrot jätettiin pienenä pentuna tarhalle, adoptoitiin, mutta hylättiin lyhyen ajan jälkeen tappotarhalle, josta pelastettiin Protectoralle.

Parrot on ystävällinen nuori poika, joka tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Tasapainoinen koira, joka tietää milloin on leikin milloin levon aika.
Parrot ei osallistu tappeluihin vaan pysyy sivussa.
Hihnassa kävelee kauniisti.

Parrot voisi sopia monenlaiseen perheeseen.

TOM ja JERRY

(Noa, musta narttu takana, adoptoitu) Tom uros ja Jerry uros, monirotuinen, keskikokoinen, noin 7 kk

Nämä kolme pentua löytyivät 9/2016 maassa olevasta kuopasta läheltä Inman ja Javierin kotia. Siitä lähtien ne ovat asuneet heidän kotonaan isossa koiralaumassa.

Kaikki kolme tulevat hyvin toimeen muiden koirien kanssa.

Tapasin pennut joulukuussa tarhalla.
Ystävällisiä ja leikkisiä koiria. Molemmat pojat tulivat luokseni reippaasti.