Pennut ja nuoret koirat

OWEN

Uros, pienehkö/keskikokoinen. Arvioitu syntymä-aika 11/18 Hurmaava pikku Owen pelastettiin varmalta kuolemalta. Tarhan työntekijät kuvailevat sen olevan itsevarma, ystävällinen, tottelevainen, hellyydenkipeä ja leikkisä poika joka rakastaa ihmisten huomiota. Owen tulee hyvin toimeen muitten koirien kanssa enkä usko kissojenkaan kanssa ongelmaa tulevan. Pikku Owen sopisi moneen perheeseen, harrastukseen ja varmasti myös kaupunki-asumiseen. Turkki luultavasti vaatii leikkausta/ajelua pari kertaa vuodessa pysyäkseen siistinä. Tämä ihana poika ansaitsee toisen mahdollisuuden, antaisitko sinä sen? Owen on varattu meille ja on valmis matkustamaan maalis-huhtikuun vaihteessa Suomeen, maailman parhaaseen kotiin.

CARMELO

Upea podenco-mix. Nuori uros. Arvioitu syntymä-aika 01/2019. Paino 22kg, säkä n. 58cm. Löytyi hylättynä Mijasista. Carmeloa aluksi ujostuttaa/pelottaa uudet ihmiset mutta namien avulla siitä saa nopeasti ystävän. :) Se on hyvin ystävällinen, ihmisrakas nuori poika, kävelee hienosti hihnassa. Carmelo on erittäin älykäs ja oppii nopeasti uusia asioita. Sopisi aktiiviseen kotiin. Carmelo tulee tarhalla hyvin toimeen muitten koirien kanssa.

ARMANI

Pieni uros, alle vuoden ikäinen. Arviolta 6-9kg.

Tapasimme Armanin ja siskonsa Pradan tarhalla kesäkuussa. Armani oli leikkisä, iloinen, ystävällinen ja reipas, melko itsenäisen oloinen. Tarhan vapaaehtoisen mukaan se voisi olla pinserimix. Ihanasta Armanista saisi varmasti väsymättömän lenkkikaverin.

CASTANO

SUMMER

Narttu, monirotuinen, arvioitu syntymäaika 4/2018, noin 11 kg


Summer löydettiin tieltä noin 2 kk:den ikäisenä. Kuukaudet ovat kuluneet, eikä kukaan ole ollut kiinnostunut tästä "näkymättömästä" tytöstä. Summer on aktiivinen, sosiaalinen, leikkisä ja kaikkien kanssa toimeentuleva koira. Pentuajan se on viettänyt tarhalla, joten tulevassa kodissa pitää harjoitella monia perusasioita. Summerin olisi jo aika päästä opettelemaan ja nauttimaan kotikoiran elämästä

EPI

Uros, podenco, noin 4 kk


Epi pelastettiin kaverinsa Blasin kanssa tieltä keskellä yötä. Samaiselta tieltä pelastettiin samana päivänä vielä kolmaskin koira.
Tarhalla, missä on paljon koiria sattuu haavereita, vaikka kuinka yrittää olla tarkkana. Epiä pääsi toinen koira puraisemaan tassusta.

Huolimatta karusta elämän alusta Epi on luottavainen ja tulee muiden koirien kanssa toimeen.

Pennun paikka ei ole tarhalla ja Epin soisikin saavan kasvaa omassa kodissa.

THOR - Varattu

Uros, monirotuinen, synt. 5.11.2017. Thor on kuuro.

Thor on oppinut käsimerkkejä.


La Sonrisa Peludan tarha on yhdistyksen perustamisesta lähtien ollut yhteistyötarhamme. Huolimatta erittäinkin vaikeista ajoista Javier ei ole koskaan pyytänyt apua. Nyt ensimmäisen kerran hän pyysi apua tämän erityisen koiran kohdalla. Lupasimme auttaa, vaikka tiedämme, että olemme mahdollisesti mahdottoman tehtävän edessä.
Kuka haluaisi adoptoida kuuron koiran

Thorin omistajan työpäivät olivat pitkiä, mutta hän yritti tarjota Thorille hyvän kodin. Thor kärsi yksinolosta. Omistaja joutui tekemään raskaan päätöksen ja luopumaan koirastaan. Thorista on pidetty hyvää huolta. Se tuli Javierin tarhalle 4.11.2018 eikä ollenkaan ymmärrä mitä on tapahtunut.
5.11 oli Thorin synttärit ja se sai lahjaksi tarhalta kakun sekä takin.

MATILDA - kotihoidossa Hattulassa

Kaunis, nuori espanjanmastiffi(mix?)-narttu,

arvioitu syntymä-aika 04/2017.
Matilda painaa tällä hetkellä n. 40 kg ja säkä n. 70cm.
Matilda löytyi Mijasista narunpätkällä aitaan sidottuna, paahtavaan helteeseen.
Matilda on alkuun hieman ujo mutta kuitenkin ystävällinen luonne. Ei tunnu piittaavan kissoista. Kun Matildan luottamuksen saa ja hän pääsee oikeaan ympäristöön niin hänestä kuoriutuu varmasti aivan mahtava koira joka suojelee ja vartioi omaa laumaansa ja perhettään. Matilda luonnollisesti etsii kotia vain ympäristöstä joka on sopiva laumanvartijalle, koirakokeneeseen kotiin