Pienet koirat

DALIA

Pieni ( noin 10 kg) ja vain noin 1-vuotias (arvioitu syntymävuosi 2018) Dahlia tyttö pelastettiin 4/2019 tappotarhalta luurangon laihana ja sairaana ( sieni-infektio, joka hoidettu). Dahlia on tarhalla tullut hyvin toimeen kaikkien tapaamiensa hmisten, lasten ja koirien kanssa. Dahlia rakastaa ihmisten huomiota ja rapsutuksia. Valitettavasti leikkisä ja iloinen tyttö on jäänyt tarhalla näkymättömäksi, eikä omaa kotia ole löytynyt.

CHARLIE

Charlie, amstaffi, synt. 3.4.2017 Charlie on pennusta vuoden 2019 alkuun asunut lapsiperheessä. Perhe muutti asuntoon, mihin koira ei ollut tervetullut ja näin se päätyi etsimään kotia Costapetin tarhalle. Tapasin tarhalla. Ystävällinen, aktiivinen poika, joka joutuu nyt elämään yksin häkissä. Hihnassa kävely vaatii harjoittelua. Ei uroksen kaveriksi. Ei kissakotiin

ROCKY

bodeguero, uros, säkäkorkeus 44cm, paino 14, arvioitu syntymäaika 2/2015 Tarhalle 4.6.2019 Kolme kertaa Rocky on joutunut kokemaan hylätyksi tulemisen tuskan. Kolme kertaa se on nähnyt omistajan kävelevän pois jääden itse koiratarhan häkkiin. Hylkäyksen syitä on ollut mm muutto, kasvattajalta hankitaan rotukoira, se on liian leikkisä. Leikkisä, aktiivinen ja fiksu Rocky on tarhalla tullut toimeen niin urosten kuin narttujenkin kanssa. Vapaaehtoisten seura on sille kuitenkin mieluisampaa kuin koirakaverit. Lenkeillä uudet mielenkiintoiset hajut saavat toisinaan hihnan kiristymään. Rocky etsii tositarkoituksella sitoutunutta omaa kotia, joka ei sitä enää hylkää.

KEKO

uros, podenco maneto, synt. arviolta 2017, pienikokoinen

Tämä pikkuinen kaveri on Keko. Kekon aiemmasta elämästä ei tiedetä juurikaan mitään. Se tuotiin tarhalle siskonsa Kekan kanssa. Voidaan vain päätellä, että niiden elämä ennen tarhalle päätymistä on ollut varsin kurjaa. Keko on ollut alusta saakka sisartaan arempi kohdatessaan uusia ihmisisä ja uusia tilanteita. Kuitenkin se rohkaistuu hieman, kun tajuaa ettei sille olla tekemässä pahaa. Tällöin se tulee luokse häntäänsä heiluttaen. Keko ei ole vielä tottunut tarhalla olemiseen ja turvaakin paljon sisareensa. Se ei aina halua tulla ihmisen luokse, mutta ajan kanssa se varmasti oppii luottamaan siihen, että sille on tarjolla vain rakkautta. Kekolla on hieno luonne, se on rauhallinen ja sosiaalinen. Tällä hetkellä se asuu viiden muun koiran kanssa ja tulee niiden kansa hyvin toimeen. Se nauttii toisten koirien seurasta ja saa niistä myös turvaa itselleen. Keko tarvitsee kodin, jossa sen kanssa kärsivällisesti rakennetaan luottamusta ihmiseen. Keko hyötyisi myös siitä, että uudessa kodissa olisi sille koirakaveri.

BABÚ - kodinvaihtaja, kotihoidossa Leppävirrallakastroitu podencomix uros, synt. 2016, paino n. 12 kg.

Herttainen, hellyttävä, leikkisä, muiden koirien kanssa toimeentuleva ja ihmisen seurasta nauttiva podepoika

Babú etsii itsestään riippumattomista syistä uutta kotia. Babú on tullut omaan kotiin Suomeen 1.11.2017


Tarkemat tiedot Babústa löytyy, Suomessa kotia etsivät osiosta!

MOCCA

Narttu, arvioitu syntymä-aika 05/2017 Paino 14kg, säkä n. 50cm

Kaunis Mocca löydettiin hylättynä siskonsa kanssa kun se oli pieni pentu. Tarhalta kerrotaan että Mocca on nuori, hyvin aktiivinen, energinen sekä älykäs koira. Rakastaa ihmisen huomiota. Mocca sopisi loistavasti aktiiviseen, harrastavaan kotiin.

RAYDER

uros, maneto x labrador, synt. 2018, pieni/keskikokoinen.

Rayderin hyvä onni alkoi, kun eräs ohikulkija näki Rayderin ja sen siskon Katyan ja ilmoitti niistä tarhalle. Vaikean pelastus operaation jälkeen ne saatiin vihdoin kiinni ja turvaan kadulta. Rayder tulee tarhalla toimeen toisten koirien kanssa ja kävelee nätisti remmissä. Se tykkää toisten koirien kanssa leikkimisestä ja juoksemisesta ja uudessa kodissakin hyötyisi varmasti koirakaverista. Saapuessaan Rayder oli hyvin huonossa kunnossa, se oli laiha ja sillä oli lukuisia iho-ongelmia. Sen elämässä oli ollut ennen tarhalle päätymistä vain huonoja kokemuksia, ja se olikin saapuessaan hyvin arka. Edelleenkin Rayder on varautunut kohdatessaan uusia ihmisiä. Se kuitenkin on alkanut vähitellen luottaa siihen, että ihmiset eivät tahdo sille pahaa. Ajoittain se osaa jopa rentoutua ihmisten seurassa. Rayder kuitenkin on utelias ja haluaa luottaa ihmisiin. Sen aiemmat elämänkokemukset täytyy vain kärsivällisyydellä ja rakkaudella korvata uusilla, paremmilla kokemuksilla. Rayder ansaitsee sitoutuneen kodin, jossa sitä opetetaan luottamaan, rentoutumaan, olemaan rauhassa ja pelotta. Kodin, jossa sitä opetetaan kotikoiran tavoille ja jossa sitä ei ikinä satuteta eikä hylätä

BLAS


Uros, podeguero, noin 1v


Blas pelastettiin podenco kaverinsa kanssa tieltä keskellä yötä.

Aktiivinen, leikkisä, sosiaalinen ja rakastettava ovat adjektiiveja, joilla Javier kuvailee tätä poikaa.