Pienet koirat

SARITA

Sarita/Protectora de Malaga; bodeguero narttu, synt. 20.9.2015, korkeus 41 cm, paino 7,6 kg.

Sarita on pieni ja sievä kuin karamelli! Se pelastettiin Protectoralle tappotarhalta, jonne omistaja hylkäsi sen ilman selvää syytä. Sarita on arka tyttö, joka on lyhyen elämänsä aikana ehtinyt jo kokea monenlaista.

Se ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta on alkanut pikkuhiljaa luottaa joihinkin tarhan vapaaehtoisiin ja tuntea olonsa turvallisemmaksi tarhalla. Se rakastaa hellimistä ja silittämistä, hakeutuu aivan lähelle ja varovaisesti pyytää lisää hyväilyjä saattaen joskus kiivetä syliinkin.

Sarita on rauhallinen ja sosiaalinen tyttö, joka asuu samassa häkissä kuuden muun koiran kanssa. Se jakaa lelut, ruuan ja makuupaikat toisten koirien kanssa ongelmitta. Se on utelias ja tarkkaavainen koira, joka haluaa tutkia kaikki paikat ja tietää kaiken, mitä ympärillä tapahtuu. Tutkimusmatkoillaan se on myös keksinyt suuren rakkautensa kissoihin!!

Jos haluat pienen tutkimusmatkailijan rinnallesi kulkemaan elämän polkuja, tarjoa Saritalle mahdollisuus sen elämän suurimpaan seikkailuun; omaan rakastavaan perheeseen.

KALESI

Narttu, podenco, säkäkorkeus 49 cm, paino 13 kg, arvioitu syntymäaika 11/2012


Kalesi on löytynyt tieltä ja tuotu tarhalle 11/2016

Tätä tasapainoista, älykästä ja viehättävää podenco rouvaa ei pihalla leikkiminen huvita. Sitä vastoin se nauttii rapsutuksista, ihmisten huomiosta ja kävelylenkeistä.

Kissojen kanssa ei tule juttuun, mutta koirakaverit ovat mukavia, niin urokset kuin nartut.

ARYON

Pieni uros, ranskanbulldoggi-mix (?), arvioitu syntymä-aika 8/2014.

Aryon painaa 17kg ja säkäkorkeus n. 41cm.

Aryonin omistaja muutti uuteen asuntoon joten oli helpompaa hylätä koira tarhalle kuin ottaa koira mukaan muuttokuormaan ja totuttaa uuteen paikkaan. Aryon on aktiivinen koira joka varmasti tykkää lenkkeillä ja leikkiä, onhan se nuori vielä. Tarhalta kerrotaan että Aryon on hyvin ystävällinen kaikille ihmisille, pitää lapsista ja tulee hyvin myös toimeen muitten koirien kanssa

CHANEL

Pieni narttu, paino 11kg, korkeus 47cm. arvioitu syntymä-aika 11/2016.

Joku oli löytänyt Chanelin kadulta ja pitänyt itsellään. Perheessä tuli kuitenkin ongelmia eivätkä he voineet enää pitää koiraa joten se tuotiin tarhalle.
Pieni, suloinen Chanel on hyvin ystävällinen, leikkisä ja aktiivinen nuori koira. Chanel tulee tarhalla toimeen hyvin muiden koirien kanssa.

TIJUANA

Pitbull, narttu, paino 15kg,säkäkorkeus 40cm, arvioitu syntymäaika 1/2013


Alkuvuodesta 2014 Tijuana heitettiin tarhan aidan yli ja siitä lähtien se on odottanut oman kodin löytymistä.

Tijuana on hyvin aktiivinen, ystävällinen, fiksu ja iloinen koira, jonka mielipuuhaa on palloilla leikkiminen pihalla.
Hihnassa Tijuana kävelee hyvin.

Tijuana tarvitsee kodin, missä se saa riittävästi liikuntaa ja aktiviteettejä.

Ei nartun kaveriksi.

ANTENEA

Narttu, podeguero, säkäkorkeus 40 cm, paino 8 kg, noin 3 v


Iloinen ja aktiivinen tyttö, jonka mielestä leikkiminen niin koirakavereiden kuin lasten kanssa on hyvin mieluisaa kuin myös sohvalla makoilu.

Kotihoidossa ei ole ollut haukkuherkkä eikä ole tehnyt tuhoja yksinollessaan.

TINA - tulossa kotihoitoon

Pikkuinen (noin 14 kg), noin 2,5 -vuotias (arvioitu synt. vuosi 2015) pittbullmix tyttö Tina on ehdottomasti yksi suosikeistani La Peluda Sonrisan tarhalla.

Tinan elämä ei ole ollut helppoa. Tinaa ovat miehet kohdelleet kaltoin ja se on myös mahdollisesti ollut koiratappelubisneksen uhri. Tarhalla Tina on iloinen ja leikkisä sekä rakastaa ihmisen huomiota. Se tulee toimeen tarhalla muiden koirien kanssa.

Tina on odottanut pitkään jalkaleikkaukseen pääsyä. Leikkausta ei ole voitu tehdä, koska ei ole löytynyt ketään, joka ottaisi Tinan leikkauksen jälkeen kuntoutumaan kuukaudeksi.

Tinalla on myös leishamania.

Olen tavannut Tinan useamman kerran tarhalla ja tämä tyttö on varastanut sydämeni. Huolimatta kaikesta kokemastaan Tina tulee aina iloisena, koko takapää heiluen luokse hakemaan rapsutuksia.

Toiveena on, että heti kun leikkaus on tehty ja Tina pystyy matkustamaan, niin sille olisi Suomessa joko koti tai kotihoitopaikka.

Tinaa ei anneta nartun kaveriksi. Sen tulevalla kodilla/ kotihoitokodilla pitää olla niin koirakokemusta kuin kokemusta kyseisestä rodusta.