Pienet koirat

MAYA

2-vuotias narttu, pienikokoinen.

Maya on aktiivinen/liikunnallinen, suloinen tyttö joka tulee toimeen niin kissojen, muiden koirien kuin lastenkin kanssa.

COBY

Tämä pikkuinen nallekarhu on Coby. Hän on arviolta kuusivuotias ja painaa noin 5-7 kg. Coby on pieni, vilkas ja hyväntuulinen poika, joka vaikuttaa ikävuosiaan nuoremmalta. Perhe hylkäsi Cobyn tarhalle ja alkuun hän oli pelokas ja epävarma.


Coby tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, kulkee nätisti remmissä ja nauttii lenkkeilystä tarhan vapaaehtoisten kanssa. Eniten Coby nauttii kuitenkin touhuilusta ulkoaitauksessa, leikkimisestä ja rapsutuksista. Coby on herkkä ja hellyydenkipeä koira joka kärsii siitä, ettei sillä ole omaa ihmistä.

Coby ei ole ollut tarhalla vielä pitkään, eikä toivottavasti sen tarvitsekaan olla.

TERRY

Terry, chihu-mix, uros. Syntymä-aika 5/2015.

Suloinen pikku-Terry jäi kodittomaksi ja tuotiin tarhalle kun omistajille tuli ero eikä Terry saanut olla enää naisen uudessa asunnossa haukkumisen vuoksi.
Terry on ystävällinen, hellyydenkipeä ja tulee hyvin toimeen muitten koirien kanssa. Terry painaa n. 5,6kg ja korkeutta löytyy 30cm. Siitä saa oivallisen sylikoiran ja kainaloisen joka varmasti kuitenkin jaksaa myös lenkkeillä. Äänenkäyttö ja haukkuminen on kaikesta päätellen herkässä joten tämä kannattaa huomioida.

PILLIN


Jack Russel mix, uros, paino 11kg, säkäkorkeus 41cm, noin 3v.

Pillin löytyi kadulta ilman mikrosirua.

Pillin on iloinen, ystävällinen, aktiivinen ja leikkisä koira. Kävelee nätisti hihnassa.

Pillin jakaa häkin kahdeksan muun koiran kanssa. Tulee hyvin toimeen sekä urosten että narttujen kanssa. Suhtautumisesta kissoihin ei ole tietoa.

TINA - etsii kotihoitopaikkaa

Pikkuinen (noin 14 kg), noin 2,5 -vuotias (arvioitu synt. vuosi 2015) pittbullmix tyttö Tina on ehdottomasti yksi suosikeistani La Peluda Sonrisan tarhalla.

Tinan elämä ei ole ollut helppoa. Tinaa ovat miehet kohdelleet kaltoin ja se on myös mahdollisesti ollut koiratappelubisneksen uhri. Tarhalla Tina on iloinen ja leikkisä sekä rakastaa ihmisen huomiota. Se tulee toimeen tarhalla muiden koirien kanssa.

Tina on odottanut pitkään jalkaleikkaukseen pääsyä. Leikkausta ei ole voitu tehdä, koska ei ole löytynyt ketään, joka ottaisi Tinan leikkauksen jälkeen kuntoutumaan kuukaudeksi.

Tinalla on myös leishamania.

Olen tavannut Tinan useamman kerran tarhalla ja tämä tyttö on varastanut sydämeni. Huolimatta kaikesta kokemastaan Tina tulee aina iloisena, koko takapää heiluen luokse hakemaan rapsutuksia.

Toiveena on, että heti kun leikkaus on tehty ja Tina pystyy matkustamaan, niin sille olisi Suomessa joko koti tai kotihoitopaikka.

Tinaa ei anneta nartun kaveriksi. Sen tulevalla kodilla/ kotihoitokodilla pitää olla niin koirakokemusta kuin kokemusta kyseisestä rodusta.