Seniorit

TONY

Tony, pieni monirotuinen uros, syntymäaika 2009. Tony on ystävällinen pieni poika joka kaipaa vain omaa pehmeää petiä ja rakkautta. Tarhalta kerrotaan että Tony tulee toimeen kaikkien kanssa (kissat, koirat, isot ja pienet ihmiset) mutta välillä toiset koirat hyökkäilevät sen päälle. Tony on ollut kotikoirana mutta hylätty tarhalle

PILI

Pili, narttu, sakemannimix, iso, noin 8v.


Pili, näkymättämäksi jäänyt tyttö, on ollut tarhalla pennusta lähtien.
Ihmisten seurassa se on rauhallinen ja nauttii kaikesta saamastaan huomiosta. Maharapsutukset ovat erittäin mieluisia.
Pili kävelee hihnassa nätisti ja nauttii päästessään lenkille.

Pili ei sovellu nartun kaveriksi.

Pili kärsii nivelrikosta eikä kylmällä, kovalla ja kostealla sementtilattialla makaaminen helpota tilannetta.

Saisikohan Pili viettää jo ensi talven sisällä lämpimässä rakastettuna perheenjäsenenä!

BILLY

Billy on noin 8-vuotias mastiffimix, joka pelastettiin huonokuntoisena. Se oli nälkiintynyt, karvaton, täynnä punkkeja, aneeminen, sairasti anaplasmaa, ehrlichiaa, leishmaniaa ja kilpirauhasen vajaatoimintaa sekä joku oli vielä ampunut sitä. Billystä löytyi luodin hylsy, joka poistettiin. Nyt viisi kuukautta myöhemmin anaplasma, ehrlichia ja anemia on hoidettu. Leishmania arvot ovat matalat. Painoa on tullut lisää. Billyllä on lääkitys kilpirauhaseen.

Billy oli aluksi tarhan pitäjien kotona noin kolmenkymmenen muun koiran kanssa. Se ei viihtynyt isossa koiralaumassa, vaan karkasi aidan yli. Billy asuu nyt uudella tarhalla narttukoiran kanssa.
Tapasimme Billyn tarhalla. Billy otti meidät ystävällisesti vastaan. Oli mahtavaa katsoa tämän ison pojan pentumaista leikkiä. Billylle on haussa roduntuntevaa rauhallista kotia, jossa ei ole kissoja.