AJANKOHTAISTA

Jouluksi kotiin -pienkeräyksemme on alkanut!

Keräyksen tuotto käytetään yhdistyksen vapaaehtoistyöhön löytökoirien kotiuttamiseen Espanjasta Suomeen sekä espanjalaisten yhteistyötarhojemme tukemiseen. Korona jyllää valitettavasti edelleen, minkä vuoksi pienikin apu rescuekoirille on entistäkin arvokkaampaa!

Keräystuotolla katamme osan adoptointikuluista, joita ovat muun muassa
- lähtömaan kustannukset, kuten eläinlääkäri, lääkkeet, steriloinnit
- maantiekuljetuksen aikaiset kulut, kuten kuljetushäkit, ruoka ja lääkkeet
- turvalliseen kotiutumiseen liittyvät kulut, kuten sisähallin vuokra - kotihoitokoirien kulut, kuten eläinlääkäri ja valjaat
- espanjalaisten yhteistyötarhojemme tukeminen

Jouluksi kotiin -pienkeräykseen voi osallistua tahtomallaan summalla. Tukea voi myös lahjoittamalla aineettomiin joululahjoihin 5, 10, 15, 20, 15 tai 30 eurolla. Lahjoittamalla aineettoman joululahjan kautta, saat käyttöönsi diplomin, joka lähetetään haluamaasi sähköpostiin sen jälkeen, kun olemme saaneet kuvakaappauksella lahjoitussuorituksen joko sähköpostiimme losperros.andalucia@gmail.com tai Facebook-viestillä.

Tiedot:Saaja: Los Perros de Andalucia en Finlandia ry
Pankki: Länsi-uudenmaan OP Tilinumero: FI8152360420251345
Pian tulossa myös Mobilepay!
Pienkeräyslupa RA/2020/1309 26.10.2020-26.1.2021.
Lämmin kiitos tuestasi!

Olemme varanneet kirppispöydän Tuusulan Femmatorilta marraskuussa. Tuotto käytetään rescuekoirien hyväksi! Femmatori sijaitsee Tuusulassa (Moukarinkuja 2, 04300 Tuusula).

Keräämme ruokaa yhteistyöyhdistyksillemme. Mikäli esimerkiksi lähieläinkauppasi lahjoittaa ruokaeriä, otamme lahjoituksia mielellään vastaan.

KIITOS TUESTANNE! HYVÄNTEKEVÄISYYS-HUUTOKAUPPA 14. - 24.8.2020

Pandemian takia on tällä hetkellä mahdotonta järjestää kuljetuksia Málagasta Suomeen ja rescuekoirat joutuvat odottavat kauan pääsyään loppuelämänsä koteihin. Päätimme tuoda rescuekoirat maanteitse Espanjasta Suomeen, mutta matkustustapa on varsin kallis. Siksi järjestimme Hulppean hyväntekeväisyyshuutiksen 14.-24.8.2020 sosiaalisen median kanavillamme. Kiitos kaikille lahjoittajille ja huutajille, saimme yhteensä yli 230 tuotetta ja yli 2000 euroa, jotka käytetään kattamaan kuljetuskuluja.

Kotiinpääsyä odottivat Thor, Tana, Yanko, Lola, Queeny, Bastían, Savannah, Pirata, Tayson, Rony, Pikku-Thor, Brunoja kotihoitoon tulivat Avis, Cuqui, Rayo, Hope ja Owen.Huomio! Lentokummeja kaivataan!

Lennätkö suoralla lennolla Malagasta Helsinkiin?

Ota yhteyttä spostitse (losperros.andalucia@gmail.com).

Koirat tulevat rekisteröitynä Tracesiin ja Ruokaviraston
määräysten mukaisesti.

Saa jakaa!
Haluatko ryhtyä kotihoitajaksi?

Kotihoitajat ovat yhdityksemme tärkein voimavara. Kotihoitajat tarjoavat kodittomalle tarhakoiralle mahdollisuuden tutustua kotona elämisen taikoihin, oppia mikä on pehmeä peti, hiljaisuus, pitkät lenkit, leikki ja miltä tuntuu olla tärkeä ja rakastettu.

Tuomme tarhoilta koiria, joilla on erityisen vaikeaa sopeutua meluisaan ympäristöön,häkissä asumiseen tai jonka terveys kärsii tarhalla Suomeen, vaikka heille ei olisi koti tiedossa. Silloin koirat saavat rauhassa opetella kotona asumista kotihoitajan luona sillä aikaa kun koiralle etsitään loppuelämän koti.

Tästä voit lukea lisää kotihoitajuudesta.

PIPOKAUSI AINA YHTÄ AJANKOHTAINEN

Auta meitä auttamaan ja osta kannatustuote! ❄ Laadukasta kotimaista käsityötä by Iidale.

-Ruttupipo-malli, kangas pehmeää trikooviskoosia, heijastava painatus.
Tällä hetkellä saatavilla vain mustana, koko M.

22€ + postit (tulee kirjeenä).
Tilaukset tähän ketjuun tai sähköpostiin losperros.andalucia@gmail.com.

Los Perros de Andalucia en Finlandia ry nyt myös Instagramissa nimellä losperrosandalucia
Tule seuraamaan!!


Tuhansien koirien kohtalona on hylkääminen kaduille tai tappotarhoille

Tuhansien koirien kohtalona on hylkääminen kaduille tai tappotarhoille.

Halumme auttaa on suuri, mutta yksin emme siihen kykene. Pienenä yhdistyksenä meillä ei vielä ole riittävästi kotihoitopaikkoja eikä varoja.

Rahaa tarvitsemme mm. koirien laittamiseksi lähtökuntoon, lentoboksien hankkimiseen, kotihoitokoirien matolääkitykseen ja varusteiden hankkimiseen sekä mahdollisiin eläinlääkärikuluihin.

Jotta pystymme auttamaan mahdollisimman monia hylättyjä koiria uuden elämän alkuun, tarvitsemme niin kotihoitopaikkoja kuin jäseniä. Jäsenmaksuista saatavien varojen avulla pystymme maksamaan koirien valmistelut sekä hankkimaan tarvittavat välineet.

Avusta kiittäen

Los Perros de Andalucia en Finlandia ry:n hallitus