Haluatko ryhtyä kotihoitajaksi?

Kotihoitajat ovat yhdistyksemme tärkein voimavara. Kotihoitajat tarjoavat kodittomalle tarhakoiralle mahdollisuuden tutustua kotona elämisen taikoihin, oppia mikä on pehmeä peti, hiljaisuus, pitkät lenkit, leikki ja miltä tuntuu olla tärkeä ja rakastettu.

Tuomme tarhoilta koiria Suomeen, joilla on erityisen vaikeaa sopeutua meluisaan ympäristöön ja häkissä asumiseen tai joiden terveys kärsii tarhalla, vaikka heille ei olisi koti tiedossa. Kotihoidossa koirat saavat rauhassa opetella kotona asumista kotihoitajan luona sillä aikaa kun koiralle etsitään loppuelämän koti.

Tästä voit lukea lisää kotihoitajuudesta. Elokuussa 2023 järjestämme webinaarin kotihoitajuudesta.

OSALLISTU RUOKAKERÄYKSEEN

Pienin yhteistyötarhamme ei saa tukea mistään, vaan toimii lahjoitusten turvin. Tarhalla on paljon koiria, jotka tarvitsevat erityishoitoa ja erityisruokaa. Mikäli esimerkiksi lähieläinkauppasi lahjoittaa ruokaeriä, otamme lahjoituksia mielellään vastaan.


Huomio! Lentokummeja kaivataan!

Lennätkö suoralla lennolla Malagasta Helsinkiin?

Ota yhteyttä spostitse (losperros.andalucia@gmail.com).

Koirat tulevat rekisteröitynä Tracesiin ja Ruokaviraston
määräysten mukaisesti.

Saa jakaa!
Olemme varanneet kirppispöydän Tuusulan Femmatorilta marraskuussa. Tuotto käytetään rescuekoirien hyväksi! Femmatori sijaitsee Tuusulassa (Moukarinkuja 2, 04300 Tuusula).

KIITOS TUESTANNE! HYVÄNTEKEVÄISYYS-HUUTOKAUPPA 14. - 24.8.2020

Pandemian takia on tällä hetkellä mahdotonta järjestää kuljetuksia Málagasta Suomeen ja rescuekoirat joutuvat odottavat kauan pääsyään loppuelämänsä koteihin. Päätimme tuoda rescuekoirat maanteitse Espanjasta Suomeen, mutta matkustustapa on varsin kallis. Siksi järjestimme Hulppean hyväntekeväisyyshuutiksen 14.-24.8.2020 sosiaalisen median kanavillamme. Kiitos kaikille lahjoittajille ja huutajille, saimme yhteensä yli 230 tuotetta ja yli 2000 euroa, jotka käytetiin kattamaan kuljetuskuluja.

Kotiin Suomeen saapuivat 6.9.2020 Thor, Tana, Yanko, Lola, Queeny, Bastían, Savannah, Pirata, Tayson, Rony, Pikku-Thor, Bruno ja kotihoitoon Avis, Cuqui, Rayo, Hope ja Owen.


PIPOKAUSI AINA YHTÄ AJANKOHTAINEN

Auta meitä auttamaan ja osta kannatustuote! ❄ Laadukasta kotimaista käsityötä by Iidale.

-Ruttupipo-malli, kangas pehmeää trikooviskoosia, heijastava painatus.
Tällä hetkellä saatavilla vain mustana, koko M.

22€ + postit (tulee kirjeenä).
Tilaukset tähän ketjuun tai sähköpostiin losperros.andalucia@gmail.com.

Los Perros de Andalucia en Finlandia ry nyt myös Instagramissa nimellä losperrosandalucia
Tule seuraamaan!!


Tuhansien koirien kohtalona on hylkääminen kaduille tai tappotarhoille

Tuhansien koirien kohtalona on hylkääminen kaduille tai tappotarhoille.

Halumme auttaa on suuri, mutta yksin emme siihen kykene. Pienenä yhdistyksenä meillä ei vielä ole riittävästi kotihoitopaikkoja eikä varoja.

Rahaa tarvitsemme mm. koirien laittamiseksi lähtökuntoon, lentoboksien hankkimiseen, kotihoitokoirien matolääkitykseen ja varusteiden hankkimiseen sekä mahdollisiin eläinlääkärikuluihin.

Jotta pystymme auttamaan mahdollisimman monia hylättyjä koiria uuden elämän alkuun, tarvitsemme niin kotihoitopaikkoja kuin jäseniä. Jäsenmaksuista saatavien varojen avulla pystymme maksamaan koirien valmistelut sekä hankkimaan tarvittavat välineet.

Avusta kiittäen

Los Perros de Andalucia en Finlandia ry:n hallitus