AJANKOHTAISTA
PIPOKAUSI MENOSSA - KANNATA YHDISTYKSEMME TOIMINTAA!

Auta meitä auttamaan ja osta kannatustuote! ❄ Laadukasta kotimaista käsityötä by Iidale ��

-Ruttupipo-malli, kangas pehmeää trikooviskoosia, heijastava painatus.
Tällä hetkellä saatavilla vain mustana, koko M.

22€ + postit (tulee kirjeenä).
Tilaukset tähän ketjuun tai sähköpostiin losperros.andalucia@gmail.com. ��

Los Perros de Andalucia en Finlandia ry nyt myös Instagramissa nimellä losperrosandalucia
Tule seuraamaan!!

________________________________________________________________________________________

Huomio! Lentokummeja kaivataan!

Lennätkö suoralla lennolla Malagasta Helsinkiin?
Ota yhteyttä pian (losperros.andalucia@gmail.com)
Koirat tulevat rekisteröitynä Tracesiin ja Eviran määräysten mukaisesti.
Saa jakaa! Kiitos!
________________________________________________________________________________________

ETSIMME LUOTETTAVIA KOTIHOITAJIA

Los Perros de Andalucia en Finlandia ry tarvitsee reippaita ja luotettavia kotihoitajia. Kotihoitajat ovat monella tapaa merkittäviä toiminnan onnistumisen kannalta. Kotihoitopaikat mahdollistavat koirien tuomisen Suomeen jo ennen kuin ne ovat löytäneet ikiomaa kotia. Kotihoidon kautta koirille on helpompi löytää juuri oikeanlainen koti, koska kotihoitajat osaavat kertoa koirista luotettavasti ja tunnistavat sellaisiakin piirteitä, joita ei tarhaolosuhteissa ehkä huomata. Kotihoitopaikka on myös monelle koiralle se kotikoiran elämään valmistava vaihe. Kotihoitopaikassa opitaan usein perustaitoja, kuten sisäsiisteyttä ja taluttimessa kulkemista. Kotihoitajuus on vastuullista eikä siitä edes makseta, mutta samalla on palkitsevaa olla se tärkeä linkki tarhan ja lopullisen kodin välillä. ❤️ Mikäli kiinnostuit kotihoitajuudesta, niin laita sähköpostia (losperros.andalucia@gmail.com).


Tuhansien koirien kohtalona on hylkääminen kaduille tai tappotarhoille

Tuhansien koirien kohtalona on hylkääminen kaduille tai tappotarhoille. Päivittäin saamme avunpyyntöjä muualtakin kuin yhteistyötarhoiltamme.

Halumme auttaa on suuri, mutta yksin emme siihen kykene . Pienenä yhdistyksenä meillä ei vielä ole riittävästi kotihoitopaikkoja eikä varoja. Rahaa tarvitsemme mm koirien laittamiseksi lähtökuntoon, lentoboksien hankkimiseen, kotihoitokoirien matolääkitykseen ja varusteiden hankkimiseen sekä mahdollisiin eläinlääkärikuluihin.

Jotta pystymme auttamaan mahdollisimman monia hylättyjä koiria uuden elämän alkuun, tarvitsemme niin kotihoitopaikkoja kuin jäseniä. Jäsenmaksuista saatavien varojen avulla pystymme maksamaan koirien valmistelut sekä hankkimaan tarvittavat välineet.

Kotihoitoasioissa pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostitse kotihoitovastaavaamme Pia Isometsään osoitteeseen losperros.andalucia@gmail.com

Avusta kiittäen
Los Perros de Andalucia en Finlandia ry:n hallitus