Ajankohtaista

Los Perros de Andalucia en Finlandia ry nyt myös Instagramissa nimellä losperrosandalucia
Tule seuraamaan!!

KUMMIKOIRATOIMINTA

Kummikoiratoiminta on hyvä tapa auttaa koiria kohdemaassa tai silloin, kun syystä tai toisesta koiran adoptointi ei ole mahdollista.

Kummimaksut käytetään koirien ruokaan, eläinlääkärikuluihin ja ylipäätänsä kaikkeen hoitoon liittyviin kuluihin. Ilman taloudellista apua tarhan toiminta on mahdotonta. Kummmikoirat löytyvät täältä

Koirien kummimaksu on 10€ kuukaudessa. Se maksetaan suoraan tarhan tilille. Samalla koiralla voi olla useampia kummeja.
Kummikoirien kuulumisia ja uusia kuvia kummit saavat sähköpostiin mahdollisuuksien mukaan.

Halutessasi ryhtyä koiran kummiksi, ole ystävällinen ja lähetä sähköpostia osoitteeseen
kummit@outlook.com
ja kerro kenen koiran kummiksi haluat alkaa sekä nimesi ja spostiosoitteesi.

Kummius on vapaaehtoista ja sen voi koska tahansa lopettaa. Tieto lopettamisesta sähköpostilla yllä olevaan osoitteeseen, niin osaamme etsiä koiralle uuden kummin.

Tarhan maksutiedot
Saaja:
Apa La Sonrisa Peluda
Pankkitili:
IBAN ES82 2103 3016 97 0030047222
Osoite
España
Viestikenttään: sponsorship ja koiran nimi

Paypal: chikuy81@hotmail.com

Los Perros de Andalucia en Finlandia ry:n hallitus tiedottaa aloittavansa laskeutumisen kohti joulunaikaa ja aloittavansa joululoman.

Loman aikana emme vastaa uusiin esitietolomakkeisiin muista, kuin Suomessa olevista kotihoitolaisistamme ja kodinvaihtaja Rufosta. Tarhoilla olevat, jo kauttamme varatut koirat tuomme maahan normaalisti lomasta huolimatta. La Sonrisa Peludan tarhalla olevalle Tinalle etsimme lomankin aikana sitoutunutta ja rotutyypin tuntevaa kotihoitopaikkaa. Tinasta lisää tietoja tämän omassa kuva-albumissa. Myös lentokummeille olisi tarvetta, että saamme Espanjassa odottelevia, varattuja koiria tuotua Suomeen.

Jos olet kiinnostunut jostain Espanjassa olevasta, kauttamme adoptoitavissa olevasta koirasta, niin täytä toki esitietolomake ja otamme sinuun yhteyttä tammikuun puolella. Sähköpostin kautta meitä voi lähestyä akuuteissa asioissa, vastaamme mahdollisesti hieman viiveellä.


________________________________________________________________________________________

Huomio! Lentokummeja kaivataan!
Lennätkö suoralla lennolla Malagasta Helsinkiin?
Ota yhteyttä pian, losperros.andalucia@gmail.com
Koirat tulevat rekisteröitynä Tracesiin ja Eviran määräysten mukaisesti.
Saa jakaa! Kiitos!
________________________________________________________________________________________

Yhdistys kustantaa Trina-mummon eläkepäivien kotiin

Haluaisitko tarjota eläkeläiskodin mummokoiralle?

Trina on arviolta 10-vuotias bullterrierimummo joka joutui Protectoran tarhalle vuonna 2014. Monta vuotta se on odottanut ihmistä joka sitä rakastaisi mutta kukaan ei huomaa vanhaa, hiljaista mummokoiraa joka ei tee numeroa itsestään. Trina on lempeä, rauhallinen, kävelee hyvin hihnassa. Se ei välittänyt palloista tai muista leluista vaan kaipaisi vain ihmisen syliä ja huomiota kovasti sekä pehmeää petiä. Trina heilutti meille kovasti häntää ja tuli nojaamaan rapsutuksia hakien onnellisena huomiosta. Rauhallisia, kilttejä uroskoiria se sietää hyvin/on välinpitämätön ainakin tarhalla, kissojen kanssa ei oikein tule toimeen.
Meille oli kovin vaikeaa lähteä tarhalta ja jättää mummo yksin taas selliinsä johon se ei olisi halunnut mennä takaisin. :(
Trina-mummolla ei välttämättä ole enää monia vuosia aikaa mutta meidän hartain toive olisi että se saisi elää viimeiset hetkensä omassa kodissa rakastettuna lemmikkinä ja saisi pehmeän pedin ja hyvää ruokaa.
Tarhatyöntekijän mukaan Trinalla on ruoka-aine-allergiaa jonka takia sen iho oireilee herkästi. Tarhan kova ja kylmä betonilattia ei myöskään ole hyväksi näille vanhuskoirille.
Jos haluaisit tarjota eläkeläiskotia tälle lempeälle mummolle ja olet valmis sitoutumaan ja rakastamaan sitä loppuelämänsä sekä panostamaan vanhan koiran hoitoon niin yhdistys on valmis kustantamaan Trinan lennot ja tuonnin suomeen eikä siitä oteta kulukorvausta.
Kysy lisää; losperros.andalucia@gmail.com tai täytä esitietolomake https://www.losperros-andalucia.com/lomake.html?id=1

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


TIEDOTUS

Los Perros de Andalucia en Finlandia ry:n hallitus on kesälomalla 17.7-30.7 välisen ajan.

Keskeneräiset asiat pyrimme hoitamaan tämän viikon aikana.

Uusiin esitietolomakkeisiin ja kyselyihin vastaamme lomalta palattuamme.

CURROLLE etsimme lentoa myös loman aikana, jotta poika pääsisi vihdoin omaan kotiin.

Los Perros de Andalucia en Finlandia ry:n hallitus

10 vuotta tarhalla ollut YESSY - tulee yhdistyksen toimesta 5.7. eläkepäivien kotiin

Yhdistys tekee paljon myös ns. näkymätöntä työtä auttaen tarhoja Espanjassa tai esimerkiksi etsimällä vanhoille koirille eläkekoteja. Tässä on Yessyn tarina...Yessy on 10-vuotias vanhus, joka on selättänyt leismanian ja sinnitellyt tarhalla koko ikänsä...siis aivan pennusta! Hänet on luokiteltu ppp-koiraksi, joten kodin saaminen on jo lähtökohtaisesti ollut aivan mahdotonta Espanjassa. Yessy on rauhallinen oman tiensä kulkija, eikä hänellä ole ollut koskaan ongelmia muiden koirien kanssa. Tarhan yhteyshenkilön suurin toive oli, että Yessy saisi kokea oman kodin vielä viimeisinä vuosinaan. On totta, että montaa vuotta ei Yessyllä ole jäljellä, mutta tämä vähään tyytyväinen tyttö on ansainnut makoisat eläkepäivät. Yessy saapuu yhdistyksen toimesta Suomeen ja pääsee nautiskelemaan kotikoiran elämästä yhdistyksen kotihoitajan laumaan. Ilman aktiivisia tukijoita, kotihoitajia ja muita vapaaehtoisia, ei olisi tämäkään ollut mahdollista. Kiitos Carola Rönnberg siitä, että sinulla on suuri sydän.

Sääntömääräinen vuosikokous 14.5.2017

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 14.5.2017 Vihdissä. Kiitos mukana olleille jäsenille!

Hallituksen kokoonpano löytyy Yhdistys/Hallitus-osiosta, jäsenmaksut pysyivät saman suuruisina.

Vuosikertomus vuodelta 2016 löytyy

HYVÄNTEKEVÄISYYSHUUTOKAUPPA 10.4.-1.5.2017


Äärettömän iso ja lämmin kiitos kaikille lahjoittajille sekä huutajille! ����

Huutiksen tuotto La Sonrisa Peludan tarhalle on 874 euroa.

KIITOS kaikille rannekorun tilanneille tuesta La Sonrisa Peludan tarhan kodittomille koirille.

Rannekorut ovat tulleet ja ne postitetaan 22-23.4. viikonlopun aikana tilaajille :)


Hei! Nyt on mahdollisuus tilata kaunis rannekoru La Sonrisa Peludan tarhalla olevien koirien hyväksi. Daddy on tarhan uusin pelastettu koira. Daddy löytyi Malagan kadulta huonossa kunnossa. 15 vuotta kaltoin kohdeltu koira saa vihdoin tarvitsemaansa hoitoa mm. ehrilichiaan ja vanhasta murtumasta johtuviin kipuihin.


ETSIMME LENTOKUMMIA!!
Jos sinä tai tuttavasi lennät Malagasta Helsinkiin suoralla lennolla, otathan yhteyttä losperros.andalucia@gmail.com. Kiitos :)

Oletko kiinnostunut auttamaan kodittomia koiria?
Yhdistyksemme kaipaa positiivisella asenteella, pitkällä pinnalla ja huumorintajulla varustettuja aktiiveja mukaan toimintaan. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostilla losperros.andalucia@gmail.com

ETSIMME LUOTETTAVIA KOTIHOITAJIA
Los Perros de Andalucia en Finlandia ry tarvitsee reippaita ja luotettavia kotihoitajia. Kotihoitajat ovat monella tapaa merkittäviä toiminnan onnistumisen kannalta. Kotihoitopaikat mahdollistavat koirien tuomisen Suomeen jo ennen kuin ne ovat löytäneet ikiomaa kotia. Kotihoidon kautta koirille on helpompi löytää juuri oikeanlainen koti, koska kotihoitajat osaavat kertoa koirista luotettavasti ja tunnistavat sellaisiakin piirteitä, joita ei tarhaolosuhteissa ehkä huomata. Kotihoitopaikka on myös monelle koiralle se kotikoiran elämään valmistava vaihe. Kotihoitopaikassa opitaan usein perustaitoja, kuten sisäsiisteyttä ja taluttimessa kulkemista. Kotihoitajuus on vastuullista eikä siitä edes makseta, mutta samalla on palkitsevaa olla se tärkeä linkki tarhan ja lopullisen kodin välillä. ❤️ Mikäli kiinnostuit kotihoitajuudesta, niin laita sähköpostia (losperros.andalucia@gmail.com).

LA SONRISA PELUDAn tarhalla on ollut lähiaikoina käsittämätöntä epäonnea koirien terveyden suhteen joten eläinlääkärilasku kasvaa kasvamistaan.

Babun murtuneen tassun leikkaus kaksi kertaa, Queenin kiireellinen leikkaus, Pepen synnynnäinen polvivika vaati leikkausta, Kenia tarvitsee takajalkojen leikkauksen( Kenialla synnynnäinen takaraajojen heikkous. Kuntoutuksesta huolimatta takajalat ovat niin jäykät, ettei käveleminen tule onnistumaan ilman leikkausta.)
Ja nyt Neo on sairaalassa heikossa kunnossa, eikä ole varmuutta mikä sillä on.

Tarhan pitäjät tekevät työtä sydämellään. Esim. Pepe pelastettiin kasvattajalta, joka halusi lopettaa sen. Kenia ja veljensä Pancho taasen naiselta, joka etsii pennuille koteja. Nämä kaksi eivät olleet naisen mielestä riittävän hyviä koteihin sijoitettaviksi.

Tarha ei saa tukea valtiolta, vaan toimii täysin lahjoitusten varassa.

Jos haluat tukea La Sonrisa Peludan tarhaa taloudellisesti, niin lahjoitukset voi osoittaa suoraan tarhalle:

Apa La Sonrisa Peluda , tilinumero: ES82 2103 3016 9700 30047222, Osoite: Camino del Higueron s/n, 29570 Cartama, Malaga
Viestikenttään: donation

Paypal: paypalchikuy81@hotmail.com

Tuhansien koirien kohtalona on hylkääminen kaduille tai tappotarhoille. Päivittäin saamme avunpyyntöjä muualtakin kuin yhteistyötarhoiltamme.

Halumme auttaa on suuri, mutta yksin emme siihen kykene . Vastaperustettuna, pienenä yhdistyksenä meillä ei vielä ole riittävästi kotihoitopaikkoja eikä varoja. Rahaa tarvitsemme mm koirien laittamiseksi lähtökuntoon, lentoboksien hankkimiseen, kotihoitokoirien matolääkitykseen ja varusteiden hankkimiseen sekä mahdollisiin eläinlääkärikuluihin.

Jotta pystymme auttamaan mahdollisimman monia hylättyjä koiria uuden elämän alkuun, tarvitsemme niin kotihoitopaikkoja kuin jäseniä. Jäsenmaksuista saatavien varojen avulla pystymme maksamaan koirien valmistelut sekä hankkimaan tarvittavat välineet.

Kotihoitoasioissa pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostitse kotihoitovastaavaamme Pia Hanssoniin
losperros.andalucia@gmail.com

Avusta kiittäen
Los Perros de Andalucia en Finlandia ry:n hallitus