Haluatko ryhtyä kotihoitajaksi?

Kotihoitajat ovat yhdistyksemme tärkein voimavara. Kotihoitajat tarjoavat kodittomalle tarhakoiralle mahdollisuuden tutustua kotona elämisen taikoihin, oppia mikä on pehmeä peti, hiljaisuus, pitkät lenkit, leikki ja miltä tuntuu olla tärkeä ja rakastettu.

Tuomme tarhoilta koiria Suomeen, joilla on erityisen vaikeaa sopeutua meluisaan ympäristöön ja häkissä asumiseen tai joiden terveys kärsii tarhalla, vaikka heille ei olisi koti tiedossa. Kotihoidossa koirat saavat rauhassa opetella kotona asumista kotihoitajan luona sillä aikaa kun koiralle etsitään loppuelämän koti.

Tästä voit lukea lisää kotihoitajuudesta.

Lennätkö suoralla lennolla Málagasta tai Alicantesta Helsinkin?

Ilmoittaudu lentokummiksi meille! Lentokummi saattaa koiran Espanjasta Suomeen, lentokentältä lentokentälle. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tuoda koirien maahantuloon liittyvät asiakirjat ja saattaa koiran tulohalliin. Koiran tuodaan lentokentälle ja yhdistyksen edustaja on vastassa Suomessa.


Tuhansien koirien kohtalona on hylkääminen kaduille tai tappotarhoille

Tuhansien koirien kohtalona on hylkääminen kaduille tai tappotarhoille.

Halumme auttaa on suuri, mutta yksin emme siihen kykene. Pienenä yhdistyksenä meillä ei vielä ole riittävästi kotihoitopaikkoja eikä varoja.

Rahaa tarvitsemme mm. koirien laittamiseksi lähtökuntoon, lentoboksien hankkimiseen, kotihoitokoirien matolääkitykseen ja varusteiden hankkimiseen sekä mahdollisiin eläinlääkärikuluihin.

Jotta pystymme auttamaan mahdollisimman monia hylättyjä koiria uuden elämän alkuun, tarvitsemme myös kotihoitopaikkoja.

Avusta kiittäen

Los Perros de Andalucia en Finlandia ry:n hallitus