Lentokummius

Jotta koira pääsee Espanjasta Suomeen, tarvitsee se lentokummin, joka ottaa sen mukaansa. Samalla lennolla voi tulla useampi koira. Los Perros de Andalucia en Finlandia on rekisteröity Evirassa koirien maahantuojaksi ja noudattaa kaikkia maahantulovaatimuksia koirien tuonneissa.

Lentokummina toimiminen on helppoa eikä siitä aiheudu kuluja lentokummille. Yhdistys tilaa ja maksaa koirien lentopaikat. Tarhan edustaja tuo Espanjassa koiran ja tarvittavat asiakirjat lentokentälle sekä auttaa lähtöselvityksessä. Koira matkustaa ruumassa matkatavarana, mutta sen mukaan ottaminen ei vähennä matkustajan sallittua matkatavaramäärää. Koiran asiakirjat sekä mahdolliset lääkkeet kuljetetaan lentokummin käsimatkatavaroissa. Suomessa lentokummi tuo koiran tullin läpi tuloaulaan, jossa odottaa yhdistyksen edustaja.

Jos sinä tai tuttavasi lennät Malagasta Helsinkiin suoralla lennolla, otathan yhteyttä losperros.andalucia@gmail.com. Pyydämme ottamaan yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sillä lennoilla on rajattu määrä koirapaikkoja ja ne ovat usein täynnä.


Toivomme, että levität tietoa eteenpäin.