Yhteistyötarhamme

APA La Sonrisa Peluda

APA La Sonrisa Peludan tarha on pienin yhteistyötarhoistamme, jota käytännössä hoitaa Javier yksinään. Sen suojissa on noin 100 koiraa, joista suurin osa on espanjalaisia metsästyskoiria, podencoja. Tarha ei saa avustuksia, vaan toimii täysin lahjoitusten varassa.

Yhteyshenkilöt: Pirjo Kilpiäinen-Tuomisto ja Carola Rönnberg


La Protectora de Animales y Plantas de Málaga

Protectora de Málaga on Aurinkorannikon suurintarha ja sijaitsee Málagan kaupungin ulkolaidalla. Sen on perustanut ja sitä ylläpitää yksityinen yhdistys Sociedad Protectora de Plantas y Animales. Tämäyhdistys on tehnyt sopimuksen irtokoirien kiinniottamisesta myös yöaikaan.

Tällä hetkellä siellä on noin 900 koiraa.

Yhteyshenkilö: Pirjo Kilpiäinen-Tuomisto ja Carola RönnbergCostapet

Costapetin tarha sijaitsee La Calassa ja on Aurinkorannikon vanhin kodittomien koirien tarha. Kotia etsiviä koiria siellä on noin 200. Monet niistä ovat olleet tarhalla vuosia. Tarhan yhteydessä toimii eläinlääkäriasema ja hoitola.

Tarhan yhteyshenkilö: Pirjo Kilpiäinen-Tuomisto

Lisäksi aloitimme 2020 yhteistyön Perrera de Jaénin vapaaehtoisryhmän kanssa ja pyrimme etsimään ensisijaisesti tarhalle oleville bulltyyppisille koirille koteja Suomesta.

Näille suojatarhoille pelastetaan koiria kunnallisilta tappotarhoilta. Osa koirista on kadulta löydettyjä tai kodeista huostaanotettuja.

Yhteistyötarhoillammea ei terveitä koiria lopeteta, vaan kaikille pyritään löytämään oma koti.