Yhteistyötarhat

APA La Sonrisa Peluda

APA La Sonrisa Peludan tarha on pienin yhteistyötarhoistamme, jota käytännössä hoitaa tällä hetkellä Javier yksinään. Sen suojissa on noin 100 koiraa, joista suurin osa on espanjalaisia metsästyskoiria, podencoja. Tarha ei saa avustuksia, vaan toimii täysin lahjoitusten varassa.
Yhteyshenkilöt: Pirjo Kilpiäinen-Tuomisto ja Carola Rönnberg


La Protectora de Animales y Plantas de Málaga


Protectora de Malaga on Aurinkorannikon suurin tarha, joka sijaitsee Malagan kaupungin ulkolaidalla. Sen on perustanut ja sitä ylläpitää yksityinen yhdistys Sociedad Protectora de Plantas y Animales. Tämä yhdistys on tehnyt sopimuksen irtokoirien kiinniottamisesta myös yöaikaan. Tällä hetkellä siellä on noin 900 koiraa.Tarhan yhteyshenkilöt: Pirjo Kilpiäinen-Tuomisto ja Carola Rönnberg

Costapet

Costapet sijaitsee La Calassa ja on Aurinkorannikon vanhin kodittomien koirien tarha. Kotia etsiviä koiria siellä on noin 200. Monet niistä ovat olleet tarhalla vuosia.Tarhan yhteydessä toimii eläinlääkäriasema ja hoitola.


Tarhan yhteyshenkilö: Pirjo Kilpiäinen-Tuomisto

Tarhoille pelastetaan koiria kunnallisilta tarhoilta. Osa koirista on kadulta löydettyjä tai kodeista tuotuja. Tarhoilla ei terveitä koiria lopeteta, vaan kaikille pyritään löytämään oma koti.