Yhteistyötarhamme

APA La Sonrisa Peluda

APA La Sonrisa Peludan tarha on pienin yhteistyötarhoistamme, jota käytännössä hoitaa Javier yksinään. Sen suojissa on noin 100 koiraa, joista suurin osa on espanjalaisia metsästyskoiria, podencoja. Tarha ei saa avustuksia, vaan toimii täysin lahjoitusten varassa.

La Protectora de Animales y Plantas de Málaga

Protectora de Málaga on Aurinkorannikon suurin tarha ja sijaitsee Málagan kaupungin ulkolaidalla. Sen on perustanut ja sitä ylläpitää yksityinen yhdistys Sociedad Protectora de Plantas y Animales. Tämä yhdistys on tehnyt sopimuksen kaupungin kanssa irtokoirien kiinniottamisesta myös yöaikaan.

Tällä hetkellä tarhalla on noin 900 koditonta koiraa ja kissaa.

Costapet

Costapetin tarha sijaitsee La Calassa ja on Aurinkorannikon vanhin kodittomien koirien tarha. Kotia etsiviä koiria siellä on noin 200. Monet niistä ovat olleet tarhalla vuosia. Tarhan yhteydessä toimii eläinlääkäriasema ja hoitola.


Näille suojatarhoille pelastetaan koiria kunnallisilta tappotarhoilta. Osa koirista on kadulta löydettyjä tai kodeista huostaanotettuja. Yhteistyötarhoillamme ei terveitä koiria lopeteta, vaan kaikille pyritään löytämään oma koti.

Jaénin kaupungin tappotarha

2020 aloitimme yhteistyön Perrera de Jaénin vapaaehtoisryhmän kanssa ja pyrimme etsimään ensisijaisesti tällä tappotarhalla oleville bulltyyppisille koirille koteja Suomesta.

Vapaaehtoiset ovat pieni ryhmä ihmisiä, jotka säännöllisesti vierailevat kaupungin tappotarhalla ja viettävät aikaa koirien kanssa. He tekevät pyytteettömästi hyvin arvokasta työtä koirien hyväksi ja huolehtivat koirien hyvinvoinnista leikkimällä ja hoitamalla tuoden näille koirille pieniä ilon hetkejä. Ryhmä pyrkii löytämään koteja koirille, jotta he säästyisivät kuolemalta.