Yhteistyötarhat

Yhdistyksen tarkoituksena on löytää hyvät ja pysyvät kodit Espanjassa La Sonrisa Peludan, Costapetin sekä Protectora de Malagan tarhoilla oleville kodittomille koirille.La Sonrisa Peluda on rekisteröity pieni hyväntekeväisyysyhdistys, jonka tarha sijaitsee Cartamassa. Sen suojissa on noin 70 koiraa, joista suurin osa podencoja.


Tarhan yhteyshenkilö Pirjo Kilpiäinen-TuomistoProtectora de Malaga on Aurinkorannikon suurin tarha, joka sijaitsee Malagan kaupungin ulkolaidalla. Sen on perustanut ja sitä ylläpitää yksityinen yhdistys Sociedad Protectora de Plantas y Animales. Tämä yhdistys on tehnyt sopimuksen irtokoirien kiinniottamisesta myös yöaikaan. Tällä hetkellä siellä on noin 900 koiraa.Tarhan yhteyshenkilö Pirjo Kilpiäinen-Tuomisto ja Heta Lindström

Costapet sijaitsee La Calassa ja on Aurinkorannikon vanhin kodittomien koirien tarha. Kotia etsiviä koiria siellä on noin 200. Monet niistä ovat olleet tarhalla vuosia.Tarhan yhteydessä toimii eläinlääkäriasema ja hoitola.


Tarhan yhteyshenkilö Pia Isometsä

Tarhoille pelastetaan koiria kunnallisilta tarhoilta. Osa koirista on kadulta löydettyjä tai kodeista tuotuja. Tarhoilla ei terveitä koiria lopeteta, vaan kaikille pyritään löytämään oma koti.