Hallitus 2021


Puheenjohtaja Pirjo Kilpiäinen-Tuomisto

Olen toiminut Los Perros de Andalucia en Finlandia ry:n puheenjohtajana yhdistyksen perustamisesta lähtien.

Koirat ovat kuuluneet elämääni läpi aikuisiän. Edesmenneiden saksanpaimenkoirieni kanssa harrastin sekä palveluskoiralajeja että näyttelyitä.

Olen opiskellut koirahierojaksi Tampereen urheiluhierojakoulussa sekä ongelmakoira-kouluttajaksi Eläinkoulutuskeskuksessa. Lisäksi suoritin Eläintenkouluttajan ammatitutkinnon Luksiassa 2019.

Haluni auttaa kodittomia koiria sai alkunsa viisi vuotta sitten mennessäni ensimmäistä kertaa vapaaehtoiseksi Espanjaan PAD:n tarhalle.

Kotoani löytyy tällä hetkellä kolme rescuekoiraa Espanjasta.

Yhdistyksen sihteeri Pia Isometsä

Hallituksen jäsen ja kotihoitovastaava. Asun Hattulassa maaseudun rauhassa ,aviomiehen ja (tällä hetkellä) viiden karvaisen perheenjäsenen kanssa. Usein laumaan kuuluu myös tilapäisiä asukkeja tai hoidokkeja. Kissojakin on ollut vuosien varrella muutamia.

Roduista lähinnä omaa sydäntä on vinttikoirat ja laumanvartijat.

Meidän ensimmäinen yhteinen oma koira oli äärettömän rakas ja kiltti, rescue-taustainen irlanninsusikoira joka opetti meille paljon aran koiran kanssa toimimisesta. Aroissa koirissa on omat haasteensa mutta on äärettömän palkitsevaa kun lopulta saa koiran luottamuksen ja pieniä edistysaskelia on hyvin liikuttavaa seurata.

Vapaaehtoistyössä olen toiminut eläinten parissa yli kymmenen vuotta, 2016 aloitin Los Perroksen kotihoitajana ja sillä tiellä jatketaan toivottavasti pitkään.

"You can't buy love but you can rescue it"

Varapuheenjohtaja Carola Rönnberg - tarkemmin tulossa

Rahastonhoitaja Aleksi Suomela

Mira Huttunen